大学开学第一天对话英文版

关关说教育

综述如下:

How's your summer vacation?

你这个暑假过得怎样?

Well, totally good! I went to Disney! Oh, did I miss something when I was not here at the last class last term?

嗯,超级棒!我去了迪士尼!哦,我没有去上学期的最后一节课,有没有漏掉什么事情?

英语作文技巧

1、审题,条理清楚

保证不跑提示写作当中第一任务,第二个重要任务就是要做到条理清楚。对于议论文来说,正反面要清楚,对于说明文来说条理要清楚,对于描述文来说,谁干什么要清楚。

2、写主题句

主题句是确保不跑题的前提,只有不跑题才有可得及格分。写主题句嘴保险的方法就是把中文提纲的各句译成英语。

雪泥鸿爪黯容颜
Nice to meet you!i am XXX,today is a good day ,isnot it?
yeah。nice to meet you,too.my name is XXXX,where are you come from?
^^.and you ?
^^.
总之,表达快乐,告诉名字和来自哪里,夸夸天气,问问学的专业,要不要一起吃饭?
wxlhhm
Lisa:
How's your summer vacation?
你这个暑假过得怎样?
Mary:
Well, totally good! I went to Disney! Oh, did I miss something when I was not here at the last class last term?
嗯,超级棒!我去了迪士尼!哦,我没有去上学期的最后一节课,有没有漏掉什么事情?
Lisa:
Yes. Johanna had moved, and she's not going to come back to our school anymore.She had a party when it was the last day of the summer school.
是啊。Johanna 搬家了,而且她不会再回到我们学校上课了。暑假补习班的最后一天,她组织了一个派对。
Mary:
What! I couldn't believe it that I didn't make it! Oh, I wish I didn't go to Diney!
什么!我竟然没有赶上!哦,我真希望我没有去迪士尼!
Lisa:
Oh well, it already past. You can have a party with her if you want to. Even she's not coming back to school anymore, on weekend you still can call her and meet her.
唉,都已经过去了。如果你想的话还是可以和她一起开派对。虽说她不会回学校了,但周末的时候你还是可以打电话给她然后约她出去。
Mary:
You're right! Thanks, now I feel much better. I will call her this weekend and meet her.
你说的对!啊,谢谢,我现在心情好多了。我这个周末会打电话给她,然后约她的。
Lisa:
Okay, and if you can, call me, too. I want to see her again.
嗯。还有,假如可以的话,也打个电话给我吧。我也想再见她一次。