请教!!麻烦您 以下内容翻译过来是??!! 12.3-1

DearAllTeam,PleaseAdvisethescheduleofyourfactoryandyourOfficeCNYholiday,andkindlyadvi... Dear All Team,
Please Advise the schedule of your factory and your Office CNY holiday, and kindly advise below question
- when the last date for our PO that delivery will be arranged before your factory holiday.
- your last vessel schedule before CNY
- your early Vessel schedule after CNY
xylitollee
Dear All Team,
亲爱的全体队员Please Advise the schedule of your factory and your Office CNY holiday, and kindly advise below question
请告知贵厂国定假期的休息计划及回答以下问题- when the last date for our PO that delivery will be arranged before your factory holiday.
最晚的下单日期(在贵厂放假前)是那天?- your last vessel schedule before CNY
(在贵厂放假前)最后一票船期是那天?- your early Vessel schedule after CNY
(假期结束后)最早的发货船期是那天?
追问
真心感谢!再请教下,我想按以下内容回复对方的话,翻译成英文应该是?!

--》我公司新年假期安排大概是从2013年2月7日至2013年2月17日期间,其余时间正常上班。

* 如果想在放假之前发货的话,最晚下单日期应该在2012年12月20日之前;
* 新年假期前的最后一班开船日期大概是2013年1月27日;
* 新年假期后的最早一班船的开船日大概是2013年2月24日。
yueyueyy21
亲爱的,
请告知你们工厂日程安排和你们的新年假期安排,另外麻烦告之以下问题。
——如果想在放假之前发货的话,最晚哪天下单?
——新年假期前的最后一班开船日期?
——新年假期后的最早一班船的开船日?
追问
真心感谢!再请教下,我想按以下内容回复对方的话,翻译成英文应该是?!

--》我公司新年假期安排大概是从2013年2月7日至2013年2月17日期间,其余时间正常上班。

* 如果想在放假之前发货的话,最晚下单日期应该在2012年12月20日之前;
* 新年假期前的最后一班开船日期大概是2013年1月27日;
* 新年假期后的最早一班船的开船日大概是2013年2月24日。
追答
Our holiday is from February 7, 2013 to February 17.

you should place your order before December 20, 2012,then we can arrange the shippment
before holiday,the last shipping day is January 27, 2013
after holidya,the early one is feb. 24.2013.