百度翻译

ThereisajobfairgoingonattheStudents'Centre.Iguessconpetitionisintenseinthejobfair.Man... There is a job fair going on at the Students' Centre.
I guess conpetition is intense in the job fair.
Many ads are printed in the paper or written on the bulletin board.
An ad says that 18 students are needed to be salespersons for Huanghe Power Plant.
I'd like to fill in the application form and deliver my resume to seek my fortune.
I'm hoping to join the plant as a part-time salesperson.
You should get fully prepared for it.
我干杯你随意CYbac
学生中心正在进行着一场招聘会,我觉得招聘会中的竞争应该非常激烈。有很多纸质的招聘广告,还有一些招聘广告是写在公告栏上的。其中一个招聘广告上说,黄河电厂需要18名学生来做销售人员。我想填上申请表并提交我的简历来赚点钱,我希望能够作为一名兼职的销售人员来加入这个电厂。你应该做好充分的准备。
PS:
(You should get fully prepared for it.
最后一句是不是应该是 I should get fully prepared for it.???)
百度网友0d4fc839c
有一个招聘会发生在学生中心。我猜会是竞争激烈的招聘会。许多广告都是印在纸上或写在公告栏。广告说,18个学生都需要售货员对黄河发电厂。我想填写申请表和交付我的简历寻求我的财富。我希望加入作为兼职销售。你应该得到充分的准备。
来自:求助得到的回答
叶风的追求
有一个招聘会发生在学生中心。我猜conpetition激烈的招聘会。许多广告都是印在纸上或写在公告栏。广告说,18个学生都需要售货员对黄河发电厂。我想填写申请表和交付我的简历寻求我的财富。我希望加入植物作为兼职销售。你应该得到充分的准备。
追问
真是的,有道直接翻译,我也会,就是不准,才上百度找人帮忙诶。。。
qingshen6618
Thanks for your reply ,.. I think we can know our self more and better if you can send me any of your E-mail. Good to hear from back .