请问英语翻译

Theydidnotaddressthereasonswhystrongeconomicgrowthwasfailingtodeliverstrongincreasesi... They did not address the reasons why strong economic growth was failing to deliver strong increases in the income of poorer households in the first place. A large part of the problem, published jointly with the World Bank earlier this year, is that wages have accounted for a shrinking share of national income. 展开
百度网友1162d1a
They did not address the reasons why strong economic growth was failing to deliver strong increases in the income of poorer households in the first place. A large part of the problem, published jointly with the World Bank earlier this year, is that wages have accounted for a shrinking share of national income.

最令他们困扰的是低下阶层的收入并没有受惠于整体的强劲经济增长。在今年初,和世界银行共同发表的言论中指出它们所面临的最大问题是国民的工资占全国收入的份额正在萎缩。
andychewbj
首先,对于贫困家庭为何没有受益于强劲的经济增长,导致收入没有获得大幅升高的原因,他们没有设法去了解并解决。根据个今年较早与世界银行联合发布的报告指出,问题的主要原因是因为工资在国民收入中的比重正日益萎缩。

【英语牛人团】
tylarissa
他们没有发布为什么很强的经济增长首先不能够提供较贫困户收入快速增长的原因,今年早些时候和世界银行联合发布的问题很大程度是由于工资是由于国民收入那一部分的萎缩。
牛妍歌5Q
关于为何经济增长未能从根本上增加贫困家庭的收入,他们并没有给出原因。今年早些时候,其与世界银行一同发布声明,这个问题很大一部分原因在于工资收入的提高导致国家收入缩水。
朱雅蕊拒私BI
他们并没有解决的原因,强劲的经济增长未能提供强劲增长的收入贫穷家庭放在首位。一个大问题的一部分,出版与世界银行今年早些时候,是工资占国民收入的份额。
深渊里的你
他们没有解决的原因是强劲的经济增长未能实现强劲增长的收入较贫困的家庭放在第一位。一个大问题的一部分,与世界银行联合推出,今年早些时候,工资占国民收入的比重逐步下降。