帮忙翻译一下英语句子

Here'sastoryaboutMing'slifeonthewaters.Minghaslivedallhislifeonawider__iver__inchina.... Here's a story about Ming's life on the waters. Ming has lived all his life on a wide r__iver__ in china. His home is a large house-boat with a roof,one of hundreds that move up and down. In about six years he has not once been on l__and__ but he is never lonely. He is a strong swimmer. In fact,he could swim before he could walk. When he wants to play with his f__riends__ he just swims across to their boats or asks them to v__isit__ him.
Ming's father is a fisherman,but he never u__ses__ a line or a net. Great black birds called cormorants do the fishing for him. Rings have been put around the birds' n__ecks__ so that they cannot eat the fish they catch. They have been taught to b__ring__ the fish to people. And then people reward them with a fine big fish as soon as their work is finished. Ming loves w__atching__ the cormorants,but better still he likes going s__hopping__ with his mother. The shops,of course,are boats very like his o__wn__.
这是一个故事关于明的生活的水域。明他所有的生活一直生活在中国的一条很宽的河上。他的家是一个大的有屋顶船上,而且经常性的移动。
(后面的是汉译英的)
在六年他没有曾经的土地上却从未感到孤单。他是个健壮的游泳运动员。事实上,他能游泳之前,他可以走。当他想和他的朋友们玩他游过到他们的船只或要求他们去拜访他。
李明的父亲是一个渔民,但他从不使用线或网。巨大的黑色的鸟叫鸬鹚捕鱼为他做。环已经把周围的鸟的脖子,所以他们不能吃他们钓到的鱼。他们被教导把鱼的人。然后人们会给他们一好大的鱼,他们尽快完成工作。明爱看鸬鹚,更与他的母亲,他喜欢购物。商店,当然,也非常喜欢自己的船
life星之堕落
这是一个故事关于明的生活的水域。明他所有的生活一直生活在一个广泛的r__iver__在中国。他的家是一个大的船上有屋顶,上百上下移动。在六年他没有曾经在l__and__但他从不寂寞。他是个健壮的游泳运动员。事实上,他能游泳之前,他可以走。当他想玩他的f__riends__他游过到他们的船只或要求他们v__isit__他。
李明的父亲是一个渔民,但他从不u__ses__线或网。巨大的黑色的鸟叫鸬鹚捕鱼为他做。环已经把周围的鸟n__ecks__使他们不能吃他们钓到的鱼。他们已经学会b__ring__鱼的人。然后人们会给他们一好大的鱼,他们尽快完成工作。明爱w__atching__鸬鹚,更与他的母亲,他喜欢去s__hopping__。商店,当然,是船很喜欢他的o__wn__。
一方执念
这是个关于明在水上生活的故事。明一生都住在中国一条宽广的河流上。他的家是个大而有顶的居住船,数以百计中上下晃动的一个。六年里他一次都没去过陆地但是他从没孤独过。他是个游泳健将。事实上,在他会走之前就会游泳了。当他想和朋友玩时只需要游泳到他们的船上或者让他们去找他。
明的爸爸是个渔夫,但是他从没用过绳子和网捕鱼。名叫鸬鹚(一种捕鱼鸟)的大而黑的鸟帮他捕鱼。在鸟脖子上系上吊环,那样它们就不能吃掉逮到的鱼。他们被训练学会把鱼带给人。然后,一旦任务完成了人们会用一条鲜美的鱼奖励它们。明喜欢看鸬鹚,但是更喜欢和妈妈去购物。商店当然也是像他们家居住船一样的船。
学艺不精,只能尽于此。
徭兴昌03T
Lycorisradia