求翻译一段英文,谢谢!!

Manyoftheproblemsinvolvinghighereducationarerootedinalackofresources.Forexample,devel... Many of the problems involving higher education are rooted in a lack of resources.For example,developing countries spend
far less than developed countries on each student.But finding new funds is not easy.Although absolute spending is
low,developing countries are already spending a higher education,with public spending for education growing more quickly
than income or total goverment spending.Higher education is clearly placing greater demands on public budgets,with the
private-sector and international donors taking up only some of the slack.Redirecting money from primary or secondary
education is rarely an option,with spending per student on higher education already considerably higher than is common at
other levels of the education system.
maple20033
  涉及高等教育的问题中有很多都是源自资源的缺乏。例如,发展中国家在每个学生上的投入方面远远低于发达国家,但是找到更多的资金绝非易事。尽管绝对投入较低,发展中国家已经在为高等教育买单,随着公立教育费用的增长速度高于人们的收入或者是政府的总支出的增长速度。显而易见,高等教育正在对公共预算提出了更高要求,因为个人和国际的捐赠者只占总开资很有限的一部分。从初级和中等教育领域在分流出资金也绝不是什么好办法,因为高教学生的人均开资已经高于其它教育层次的人均水平。
Scherjon
google翻译后,改的

许多问题涉及高等教育是根源于缺乏资源。例如,发展中国家对每名学生的花
费远远低于发达国家。但是寻找新基金并不容易。虽然绝对支出
低,但是随着教育的公共支出增长的比收入或总的政府支出更快,发展中国家已经支付了高等教育费用。在私营部门和国际捐助者只是堵住了一部分资金缺口的情况下,高等教育对公共预算提出了更高的需求
。随着在高等教育每个学生的花费已经比其他等级的教育系统高的多的情况下,把钱从主要或次要
教育中转给高等教育并不是一个选择。
老笨0048
涉及到高等教育的诸多问题都源于教育资源匮乏。比如发展中国家的生均支出远远低于发达国家,然而寻求新的财政支持并非易事。尽管绝对支出很低,但由于有公众对教育的支出快速的增长,发展中国家正在为比教育发展速度比收入或政府的总支出更高的教育费用。由于来自个人和国际的捐赠只占一小部分,很显然高等教育正在要求公共财政提供更大的投入。由于对高等教育的生均指出比目前整个教育体制中的其他各级各类教育的支出高出许多,减少对基础教育层面的支出而增加高等教育的投入已经是一个不可能的选项了。
露西亚之唐梦妍
Many of the problems involving higher education are rooted in a lack of resources.For example,developing countries spend
许多问题涉及高等教育的根源是缺乏资源。例如,发展中国家花
far less than developed countries on each student.But finding new funds is not easy.Although absolute spending is
远低于发达国家对每一位学生。但寻找新的资金并不容易。但绝对支出
low,developing countries are already spending a higher education,with public spending for education growing more quickly
低,发展中国家已经花费了高等教育,公共教育开支越来越快
than income or total goverment spending.Higher education is clearly placing greater demands on public budgets,with the
收入或政府总支出。高等教育显然是更多地要求公共预算,与
private-sector and international donors taking up only some of the slack.Redirecting money from primary or secondary
私营部门和国际捐助者采取了只有一些松懈。把钱从小学或中学
education is rarely an option,with spending per student on higher education already considerably higher than is common at
教育很少是一种选择,与高等教育的花费已大大高于是常见的
other levels of the education system.其他各级教育系统。
浅笑56
许多高等教育问题都是资源匮乏造成的。例如,发展中国家对每位学生的教育经费支出远远低于发达国家。但是寻找新的资金并非易事。虽然绝对消费水平很低,但在发展中国家,高等公共教育开支的增长速度比居民收入或政府部门总支出快的多。高等教育显然对公共预算提出了更高的要求,私营部门和国际捐助只能填补一些空档(或稍微缓解一点压力)而已。调整小学教育和初中教育经费是一个不大可行的选择,高等教育经费远高于在其他级别教育上的花费是很常见的。
百度网友2532cde14
很多关于高等教育的问题的根源在于缺乏资源,例如,发展中国家在每个学生身上的支出比发达国家少很多。但是又很难找到新的资源。虽然绝对的支出很少,发展中国家正在高等教育上支出,公共教育支出比收入和其他政府支出增长的要快。高等教育对公共预算的需求很高,私人领域和国际慈善家只能贡献一小部分。在高等教育花费在每个学生上的钱已经高于其他级别的情况下,改变初等或中等教育经费的用途很少是一个好的选择,