有一首歌曲很好听,但是我不知道叫什么,我把链接发下来,那是人人网的,谁知道请告诉我一下,谢谢!

http://renren.com/714640333/profile在他的播放列表,他把歌曲名字给改掉了,我不知道叫什么,那首歌他改成见人说人话,见鬼说鬼话,谁要是知道... http://renren.com/714640333/profile 在他的播放列表,他把歌曲名字给改掉了,我不知道叫什么,那首歌他改成见人说人话,见鬼说鬼话,谁要是知道真正的名字请告诉我,小弟谢谢了!~虽然没有分,但是很感谢大家!谢谢!谢谢! 展开
tomorrow0MJ
这首歌叫做《jerk it out》不过他列表里那个应该是DJ版的。。。。。求采纳
江苏君平商务调查
千呼万唤 ( 好搞笑的歌 )开口我又怕甩牙我仲怕开讲有话人要肉麻人人要对鬼讲鬼话詹:枉我万世歌王成日话一take过搞掂点解我想唱嗰啲歌就一啲都搞唔掂我唱歌好叻我又识Rap每次上到台都想嗌mic check mic check“你唔中意个乐坛唔想再玩唔睇美女煮饭赈灾除衫”但系为左两餐同埋嗰啲帐单我又可以点拣愈唱就愈浪漫“我爱你……我爱你”我爱你我爱你爱你爱你爱你爱你爱你爱你你你你你你你……死未声音越黎越失真变成噪音真假都唔识分真亦假时假亦真对得住个良心对唔住我娘亲将你把声卖比我等我帮你唱好啲歌你永远没法躲开口我又怕甩牙我仲怕开讲有话人要肉麻人人要对鬼讲鬼话詹:︶两公婆边有秘密架但系unbelievable大话连篇先至系情意绵绵我老婆日日都去扫货屋企挞地从来未见过佢扫过仲要喺班姐妹面前系咁数我不如“离婚啦衰婆”唉老婆得个一个仔女又咁大个早知今日我何必当初“我老公请食饭随便坐台面啲橙随便啰攞我老公真系好锡好锡好锡我架”话说话讲讲下变大话无啦啦我又会甩大牙假亦真时真亦假假到有啲浮夸对唔住我妈妈将你啲声音卖给我等我可以氹你老婆你永远没法躲开口我又怕甩牙我仲怕开讲有话人要肉麻人人要对鬼讲鬼话开口我又怕甩牙我仲怕开讲有话人要肉麻人人要对鬼讲鬼话V-O-I-C-E心里面有嘢要讲出来讲出来啦你的嘢点做 Voice~N-O-I-S-E你讲的嘢唔系你自己心甘你知叫你讲的乜叫嘅系咩明明系中国人又要讲英文明明系外国嚟又要做大戏明明未拍过拖又识唱情歌明明最憎你又要拍你马屁开口我又怕甩牙我仲怕开讲有话人要肉麻人人要对鬼讲鬼话开口我又怕甩牙我仲怕开讲有话人要肉麻人人要对鬼讲鬼话