儿童的英文单词

儿童的英文单词... 儿童的英文单词 展开
OfferComing留学

1.kid    英 [kɪd]  美 [kɪd]

  • n. 小孩;小山羊

  • vt. 欺骗;取笑;戏弄

  • The kid booted a small stone down the street.

    那小孩沿马路踢小石子。

    dict.kekenet.com

  • Every kid heard every name, but answered only to his or her own name.

    每一个小孩都听到了所有的名字,但是却只回答他(她)自己的名字。

    bbs.mytimes.net.cn

  • A big mistake for an impulsive kid is too long of time out, so let her sit there for two or threeminutes.

    对于一个易冲动的小孩来说,太长时间停下来是个很大的错误,因此让她坐在那儿两或三分钟就好。

    www.elanso.com

  • You're a kid only once.

    你毕竟只能当一次小孩。

2.child 英 [tʃaɪld]  美 [tʃaɪld]

n. 儿童,小孩,孩子;产物;子孙;幼稚的人;弟子

  • What if anything should happen to the child?

    万一这孩子出了差错怎么办?

    《新英汉大辞典》

  • The child read the story but did not comprehend its meaning.

    这个孩子读了这篇故事,但不能理解它的意思。

    《21世纪大英汉词典》

  • John and his wife clashed on the question of whether they should have another child.

    约翰和他的妻子在是否应再生一个孩子这个问题上意见有分歧。

    《21世纪大英汉词典》

  • The child keeps by his mother in the darkness.

    那个孩子在黑暗中紧挨着他的母亲走。

    《21世纪大英汉词典》

  • If he brasses up, his wife and child will have enough money.

    如果他把该付的付清,他老婆孩子就会有足够的钱了。

智能机器人61ed9e
知道合伙人教育行家
环球语言交流中心; 医疗卫生业内人士; 周易五行八字起名;

children
英 [ˈtʃɪldrən] 美 [ˈtʃɪldrən]
n.
儿童;孩子们(child的复数);膝下;孥

双语例
I have a wife and two small children
我有一个妻子和两个年幼的孩子。