求超好听的英文歌,不求数量,只求质量 !

披头士 【 Hey Jude】
席琳迪翁 【To Love You More】
carly rae jepsen【call me maybe】
deutschland sucht den superstar 【cry on my shoulder】
lenka 【trouble is a friend】
one direction【 what makes you beautiful】
westlife【nothing s gonna change my for you】
Savage garden 【I know I love you】
Sarah Connor 【Just One Last Dance】
westlife【my love】
  Not Looking Back(绝对推荐)
  Some one like you----Adele
  Forever Young(这个有个童声版,很好)
  If a song could get me you-----Marit Larsen
  Two is better than one-----Boys Like Girls
  The Climb------Miley Cyrus
  Memories----Album Version
  Need you now -----Lady Antebellum
  We are young-----Fun.
  The Dawn(很多电竞视频用)
  Diamonds
  I love you
  纯手打,我能想起来的听过的前边的比较柔和,后边有些激动的
匿名用户
《somebody that I used to know》
《just one last dance 》
《 love to be loved by you 》
《 the lazy song 》
洛珈蓝祎3K
黑眼豆豆的 LET‘s GET IT STARTED 节奏感强 蛮不错的
刘刘刘大庆
good time-owl city,red-taylor swift,just a kiss,call me maybe。你可以先听一下,看是否好听。
江同學
Jay Sean 的 DOWN