帮我翻译下下面的英文!!谢谢!!

Daylightdawns,youwakeupandyawn-Mr.CleanApieceoftoastfromtheoneyoulovemost-andyouleave... Daylight dawns,
you wake up and yawn - Mr. Clean
A piece of toast from the one you love most - and you leave
You catch your bus in the 8 o'clock rush,
And catch your train in the morning rain
Mr. Clean - Mr. Clean

If you see me in the street - look away
'Cause I don't ever want to catch you looking at me - Mr. Clean
'Cause I hate you and your wife
And if I get the chance I'll fuck up your life
Mr. Clean - Mr. Clean -
IS THAT SEEN!

Surround yourself with dreams,
of pretty young girls,
and anyone you want, but -
please don't forget me or any of my kind
'cause I'll make you think again
When I stick your face in the grime -

Getting pissed at the annual office do -
Smart blue suit and you went to Cambridge too -
You miss page 3, but the Times is right for you -
And mum and dad are very proud of you -
Mr. Clean - Mr. Clean - Mr. Clean -Mr. Clean -
etc.
黑白的彩绘
Daylight dawns,
清晨的阳光渐渐浮出
you wake up and yawn - Mr. Clean
你睡眼惺忪地打起来哈欠,柯林先生
A piece of toast from the one you love most - and you leave
你吃着爱人亲手为你烤的吐司,然后出去上班
You catch your bus in the 8 o'clock rush,
你赶上了早八点的班车
And catch your train in the morning rain
赶上了细雨中的那辆火车
Mr. Clean - Mr. Clean
柯林先生,柯林先生

If you see me in the street - look away
如果你看见我走在街道上,别过头去
'Cause I don't ever want to catch you looking at me - Mr. Clean
因为我承受不起你深沉的目光,柯林先生
'Cause I hate you and your wife
因为我恨你,也恨你的妻子
And if I get the chance I'll fuck up your life
如果我能有那么一个机会,我真想搅乱你的生活
Mr. Clean - Mr. Clean -
柯林先生,柯林先生
IS THAT SEEN!
你知道吗!

Surround yourself with dreams,
你的身边都是别人的梦想,
of pretty young girls,
莺歌燕舞
and anyone you want, but -
只要是你想要的人,都不会得不到,但是
please don't forget me or any of my kind
请不要忘记我,还有我的温柔
'cause I'll make you think again
我不会让你忘记有机会忘记我
When I stick your face in the grime -
我要一拳将你打进满地污秽

Getting pissed at the annual office do -
你在一年一度的考场里生气了
Smart blue suit and you went to Cambridge too -
当时你穿上干净利落的蓝色西服走向剑桥
You miss page 3, but the Times is right for you -
却没有时间完成第三页,但是通过了考试
And mum and dad are very proud of you -
父母都为你骄傲
Mr. Clean - Mr. Clean - Mr. Clean -Mr. Clean -
etc.
ninny猫
暮光浮出
你醒了,打着哈欠-clean先生
你拿了一片你最爱的土司面包-匆忙出门
你急急忙忙的赶上8点的那辆公交车
雨珠将你淋湿,就在一个下雨的早晨
clean先生,clean先生;

假使你在大街上看到了我,请将目光移开
‘因为我从不奢望你会注视我,clean先生
也因为我恨你,和你的夫人
若我有机会,我会杀了你的夫人
clean先生-clean先生-
你可是看得见我?

各种梦想将你包围
靓丽的姑娘们也围着你
你可以得到任何你想要的,但是
请不要忘记我,或者任何关于我的部分
’因为我会让你再一次觉得...
当我把你的脸扣入污泥时

(你)因在植物办公室所做的变得很生气
你穿着帅气的蓝色西服走进剑桥大学
你漏了第三页,但却使你更显帅气
你的父母以你为傲
clean先生-clean先生-clean先生-clean先生-
淚月兒
白天的到来,你醒来,打哈欠-从你的最爱,你给在八点急于赶上公共汽车一个烤面包片和克灵奈先生,早上rainmr赶上你的火车。清洁cleanif先生你在街上看到我看是因为我不想抓住你看着我clean'cause先生我恨你和你妻子如果我有机会我会搞砸你的lifemr。清洁清洁先生是见过!梦想包围着你,年轻漂亮的女孩,和你想要的任何人,但请不要忘记我或我的kind'cause我会让你觉得当我你的脸贴在污垢-让他们在一年一度的办公室做聪明的蓝色衣服,你也去了剑桥-你错过了3页,但时间是正确的你和爸爸妈妈非常为你骄傲-清洁先生先生先生先生清洁干净清洁等。
匿名用户
日光破晓,
你醒来,打哈欠-清洁先生
一片面包从你的最爱-一个和你离开
你抓住你的巴士在八点赶,
在早上赶火车
先生清洁干净
如果你在街上看到我的目光
因为我不想抓住你,看着我-清洁先生
因为我恨你和你的妻子
如果我有机会我会毁掉你的生活
先生清洁干净—
是看到!
梦想让自己,
年轻漂亮的女孩,
和你想要的任何人,但—
请不要忘记我或我的任何一种
我会让你重新思考
当我把你的脸上的污垢—
要在年度办公室生气吗—
聪明蓝色的西装,你也去了剑桥—
你错过了3页,但时间是你的权利—
爸爸妈妈非常为你骄傲—
清洁先生先生先生先生的干净清洁干净—
等。
诸升之以筠
是迪士尼《埃及王子》的主题曲《when
you
beliebve》的片段
如果你到百度搜索,会出现所有的歌词的中英文对照吧
魏河塔凡白
你什么时候会相信,虽然我知道希望很渺茫。这很难破坏,谁知道你会创造什么奇迹呢。你总会成功当你选择相信的时候。当你选择相信的时候你会的