英语好的帮帮忙,翻译下文章

我一直有一个梦,那就是让环境变好。在一些地方,我们不能看到鱼儿在河里游,或者山上的树木。一些人甚至没有干净的水喝。所以,我们应该做些事来保护环境。但我们能做什么呢?怎样来... 我一直有一个梦,那就是让环境变好。在一些地方,我们不能看到鱼儿在河里游,或者山上的树木。一些人甚至没有干净的水喝。所以,我们应该做些事来保护环境。但我们能做什么呢?怎样来保护环境?例如,我们可以步行或骑车去上学,而不是乘坐汽车,我们最好用篮子购物,而不是用塑料袋。我们应该用两面纸,并且使用筷子,而不是一次性筷子。我们还要节约水电。我相信,每个人对环境多一点奉献,我们就会少一些污染,我们的生活也会变得更好。 展开
Sunbaby_prince
I have a dream, that is to make the environment better.
In some places, we can't see the fish swimming in the river, or the trees of the mountain.
Some people even do not have clean drinking water.
So, we should do something to protect the environment.
But what can we do about it?
How to protect the environment?
For instance, we can walk or ride a bike to go to school, not by bus, we had better use shopping basket, not with plastic bags.
We should use both sides of paper, and use chopsticks, instead of disposable chopsticks.
We have to save water.
I believe, everyone a little more dedication to the environment, we would be less pollution, our life will become better.
千羽蝶呗song
我一直有一个梦,那就是让环境变好。在一些地方,我们不能看到鱼儿在河里游,或者山上的树木。一些人甚至没有干净的水喝。所以,我们应该做些事来保护环境。但我们能做什么呢?怎样来保护环境?例如,我们可以步行或骑车去上学,而不是乘坐汽车,我们最好用篮子购物,而不是用塑料袋。我们应该用两面纸,并且使用筷子,而不是一次性筷子。我们还要节约水电。我相信,每个人对环境多一点奉献,我们就会少一些污染,我们的生活也会变得更好。

翻译过来后:
I have a dream, that is to make the environment changed for the better. In some places, we can't see fish swimming in the river, or trees on the hills. Some people even have no clean water to drink. Therefore, we should do something to protect environment. But what can we do? How to protect environment? For example, we can walk or ride a bike to school, rather than travel by car, we had better use the basket, instead of using plastic bags. We should use the two tissues, and use chopsticks instead of disposable chopsticks. We should save water and electricity. I believe, everyone dedication to the environment more, we would be less pollution, our life will be better.

希望能帮到你哦~
来自:求助得到的回答
zcd96014
在英国,孩子们开始小学5年,直到他们的年龄和调节岁。然后,他们去上学16岁,在未来五到十年的纪律,学生的考试(GCSE)考试。 16岁那年,当他们的学生可以离开学校,如果他们想留在学校,直到18先进水平。

英国学年从九月初开始在七月底完成在校学生有两个星期的假期,圣诞节,复活节,在夏季的周末,6。

在小学的学生穿校服。大部分穿制服的中学生。

这是罗宾·克雷格的时间表。罗宾是14岁。
海蚀之心
我有一个梦想,那就是让环境更好。
在一些地方,我们可以看到鱼在河中游泳,或树木的山。
有些人甚至没有干净的饮用水。
所以,我们应该做些什么来保护环境。
但是,我们能做些什么呢?
怎样保护环境?
例如,我们可以步行或骑自行车去上学,而不是乘坐公交车,我们最好使用购物篮,而不是用塑料袋。
我们应该使用纸张的两面,用筷子,而不是一次性筷子。
我们要节约用水。
我相信,每个人都多一点奉献的环境,我们会污染少,我们的生活会变得更好。
lynnliyu
我有一个梦想,那就是让环境更好。
在一些地方,我们可以看到鱼在河中游泳,或树木的山。
有些人甚至没有干净的饮用水。
所以,我们应该做些什么来保护环境。
但是,我们能做些什么呢?
怎样保护环境?
例如,我们可以步行或骑自行车去上学,而不是乘坐公交车,我们最好使用购物篮,而不是用塑料袋。
我们应该使用纸张的两面,用筷子,而不是一次性筷子。
我们要节约用水。
我相信,每个人都多一点奉献的环境,我们会污染少,我们的生活会变得更好。