求翻译!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mypenpla,lucy,isanartist.sheis20yearsold.shelivesinShanghai.shelikespainyingpicturesa... My pen pla ,lucy,is an artist.she is 20 years old.she lives in Shanghai.she likes painying pictures at night because she thinks that she can paint better at night.so she goes to bed very late at night,and gets up late next morning.sometines,she goes shopping in morning,and meets her friends in the afternoon.
On weekends,she gets up early and teaches in a school.she does to school by car.Her students like her,because she is kind and she teaches very well.
1.What does Luct do?
2'Where does Lucy live?
3what's Lucy live?
4what's lucy live?
5how does she go to the school?
6Does she teach well in the school?
farseer08
小学或初中的阅读理解?

我的笔友Lucy是一个艺术家,今年20岁,住在上海。她喜欢在夜间作画,因为她觉得晚上画画更有状态,所以她习惯晚睡晚起。有时,她在早上去购物,在下午会见朋友。

在周末的时候,她起的早些,因为她要去学校授课。她开车去学校。她的学生们挺喜欢她的,因为她很可亲,并且上课很有一套。

1. Lucy是干嘛的?
2. Lucy住哪?
3. & 4 毛病问句,看不明白
5. 她怎么去学校?
6. 她在学校教课如何?
simasilu
我的笔友露西,是个艺术家,今年芳龄20。其现居上海,喜好晚上绘画,因为她自认为晚上更利于发挥。故而常常熬夜,第二天自然也起得很晚。有时白天去购物,下午请朋友来她的艺术工作室做客。
周末露西起床会很早,因为要开车去学校教书。露西人很和气,书又教得好,在学生中人缘不错。
1.露西做什么工作?
2.露西住哪儿?
3.露西的生活是什么样的?
4.和3重复了吧
5.她怎么去学校呢?
6.在学校露西教得如何?
百度网友7f98c9a2d2
我的钢笔的解放军,露西,是一个artist.she是20岁,住在shanghai.she喜欢painying图片在晚上因为她认为她可以画好所以她上床很晚,第二天早上起床晚。有时,她在早上去购物,并满足她的朋友们在下午。2'where露西生活?如此的露西生活的露西?怎么活?5她去学校吗?6does她教得好的学校?