英文翻译 We need you to help with sports for English -speaking students。

ztlthb
  • We need you to help with sports for English-speaking students

  • 我们需要你在体育运动方面给讲英语的学生一些帮助。

  • He got pulled in to help with the school concert again.

    他又一次被说服来帮助搞校音乐会。
  • I hope enough of you are prepared to help with the show.

    我希望你们中能有足够的人手准备协助这场演出。
  • He counted off three men to help with the job.

    他选出3个从来帮助做这事。
  • Do you need some help with those bags? Here, let me take the two large ones.

    你需要帮忙拿些袋子吗?这样吧,我替你拿那两个大的。

JsongChen
我们需要你在有说英语的学生参加的运动会上提供帮助。
sunnytaoye0
我们需要你在运动会上为说英语的同学提供帮助。
10...1@qq.com
意思:我们需要你的帮助与英语为母语的学生体育
我们需要你来帮助说英语的学生进行体育锻炼