各位翻译牛人帮忙翻译一下吧!

NewZealandisoneofthebestplacesintheworldforoutdoorsports.Averypopularsportthereistram... New Zealand is one of the best places in the world for outdoor sports.A very popular sport there is tramping’ , the New Zealand way of hiking. The country has many beautiful national parks with wonderful scenery . You can tramp there for a day or two, even a week. It’s also a great place for skiing. Because it’s in the south, you can ski from June to October, when the rest of the world is in summer. On your vacation in New Zealand, you can ride horses, go diving, climb mountains or do a parachute-jump from an airplane. You can also ride a jet boat . It can travel at almost 1000 kilometers per hour! 展开
百度网友c991ad9
新西兰世界上最适合户外运动的地方之一。一个非常流行的运动就是徒步旅行,它是新西兰方式的远足。这个国家有许多风景优美的国家公园。你可以在那里徒步旅行一两天甚至一个星期。这里也是一个滑雪胜地。因为它处于南部,当世界的其他地区都处于夏季的时候,在这里你却可以从6月份到10月份进行滑雪活动。在新西兰度假,你可以骑马,可以潜水,爬山,从飞机上跳伞。你还可以乘坐喷水推进艇,它每小时可以航行大约1000公里。

人工翻译 满意请采纳哦~
匿名用户
新西兰是世界上最好的地方为户外运动。一个非常受欢迎的运动有步行的,新西兰的徒步旅行。中国有很多美丽的国家公园和美妙的风景。你可以不定期有一天或两
天,甚至一个星期。它也是一个伟大的地方滑雪。因为它是在南方,你可以滑雪从6月到10月,当世界其他地区是在夏天。在你的假期在新西兰,你可以骑马,去
潜水,爬山或做一个从飞机上跳伞。你也可以骑喷射艇。它可以旅行几乎在每小时1000公里!

有道翻译
3Charon3
新西兰是世界上最好的适合户外运动的国家之一。其中一个非常流行的运动是步行旅行,新西兰的徒步旅行方式。新西兰有很多风景秀丽的国家公园,你可以在那步行旅行一天、两天甚至一周。新西兰也是个滑雪的好地方。因为它地处南部。你可以在六到十月间在那滑雪,那时世界的其他地方还是夏天。你在新西兰度假期间可以骑马 潜水 爬山或者高空跳伞。你还可以乘坐时速将近100公里每小时的喷气船。
云端沧冰儿
你好懒呀。不会去百度呀???