英语高手来帮翻译,谢谢

看到你如此辛苦,很想为你做些什么,却只能默默的支持你,你的健康快乐就是我最大的心愿支持你后面加一句,请照顾好自己... 看到你如此辛苦,很想为你做些什么,却只能默默的支持你,你的健康快乐就是我最大的心愿
支持你后面加一句,请照顾好自己
Pri丶筱熙

看到你如此辛苦  To see you so hard,
很想为你做些什么  really want to do something for you
却只能默默的支持你  but only silently support you
你的健康快乐就是我最大的心愿 you are healthy and happy is my biggest wish
请照顾好自己  please take good care of yourself

香飘飘奶茶2013
To see you so hard, really want to do something for you, but only silently support you, please take good care of yourself, you are healthy and happy is my biggest wish

很高兴为您解答,祝你学习进步!【语数英科】团队为您答题。
有不明白的可以追问!如果您认可我的回答。
请点击下面的【选为满意回答】按钮,谢谢!
如果有其他需要帮助的题目,您可以求助我。谢谢!
你可以随时加入我团队,我随时恭候。
bdkristy
You work too hard. I just want to do something for you, but it turns out in vain. I can but back you up from behind. I wish that health and happiness would accompany you all along.
萱萱750
  To see you so hard, really want to do something for you, but only silently support you, you are healthy and happy is my biggest wish, please take good care of yourself
噜咿呀咿呀哟
See you so hard, and really want to do something for you, but can only silently support you, you are healthy and happy is my greatest wish