请问有什么可以帮到你的吗 用英语怎么说

嘴角微微上扬L59

“请问有什么可以帮到你的吗” 英语为:What can I do for you?

  1. Madam. What can I do for you?

    夫人。我能为您做些什么?

  2. Sure ,what can I do for you?

    当然可以了,我能帮你做什么呢?

  3. Now, what can I do for you?

    鱼先生说,“说吧,我能帮你做什么?”

  4. Sure, what can I do for you?

    当然可以,我能为你做点什么呢?

  5. Bank Clerk: My pleasure. What can I do for you?

    职员:很高兴为您服务,我能帮您做什么?

  6. Nice to meet you !What can I do for you ?

    见到你很高兴!能为你做些什么吗?

  7. 'Well, my Beauty, what can I do for you?' said he, coming forward.

    “啊,我的美人儿,我能为你效劳吗?”他走上前来说。

  8. So, what can I do for you, Jacques?

    我能为你做什么吗?

  9. Good afternoon. What can I do for you ?

    下午好,有什么能为你效劳吗?

  10. What can I do for you? Sir!

    我能帮您什么?先生!

  11. Hello, good morning, this is Smith speaking, what can I do for you?

    早上好,我是史密斯,能为您做点什么吗?

  12. I was just cIosing. What can I do for you?

    我正要关门. 有什么可以帮你的吗?

  13. Here’s the reception. What can I do for you?

    这里是接待处,可以为您效劳吗?

  14. What can I do for you,sir?

    需要我做什么呢,先生?

  15. Reservations. What can I do for you?

    这里是客房预约部。有什么可以为您效劳的?

LilyChen学英语

我们继续学习常用英语句子,“我能帮忙吗”怎么说?欢迎大家在评论区写下你学到的句子哦。

邓广胜老師
你的公司能办出售藏品证书吗?能代表国家处理文化艺术品证书领取证券监督管理委员会.
小熊猫RedPanda
May I help you? May 比 can要礼貌一些
fly梦幻星辰
What can i do for you?
或者
Can i help you?