外贸英译中,帮忙啦!

1.TechnicalSupportforUSDollars25000,00shallbepaidbyT/Tagainstthecertificateissuedbyth... 1.Technical Support for US Dollars 25000,00 shall be paid by T/T against the certificate issued by the end-user stating that technical support is successfully completed.2.The buyers shall pay against documentary draft drawn by the sellers at 30 days after date of B/L .The shipping documents are to be delivered against payment only.3.The buyers shall pay the total value to the sellers in advance by T/T before the end of July . 展开
datong_huang
1.两万五千美金的技术支持费用将在最终用户签署证明书,说明技术支持是完全有效成功之后,立即电汇支付。
2。以跟单汇票的形式,买方在在提单日三十天后安排付款给卖方,只有在买方付款后,单据才能提交给买方。
3。买方必须在7月底之前,将所有款项以电汇的形式预付给卖方。
匿名用户
1.兹收到最终客户的证明书,证明技术援助已经成功结束后,立刻通过电汇支付25000美元的技术援助货款;2. 买方需在提单日期后30天内凭卖方开具的押汇汇票付款。航运单据只能见付交单;3. 买方需在七月底前提前通过电汇支付卖方全额货款。 希望能让你满意,呵呵。
匿名用户
技术对美元25000,00应支付支持通过T /反对由结束时发表的证书用户�0�1指出技术支持顺利完成。买家须缴付反对在30天内卖方后得出的B日期的文件草案/升。航运文件将只对付款交付。买主应支付总价值卖方事先通过T /前7月底�0�1