求翻译 英译中 急

急啊马上就要用的我快急死了我英语差到极点所以请大家帮帮忙谢谢大家了1.他的同事不相信他能够按时完成这个项目。(believein)2.由于画廊的主人缺乏管理经验,现在这家... 急啊 马上就要用的 我快急死了 我英语差到极点 所以请大家帮帮忙 谢谢大家了
1.他的同事不相信他能够按时完成这个项目。(believe in)
2.由于画廊的主人缺乏管理经验,现在这家画廊正处于财务困难之中。(financial)
3.完成这个棘手的项目后,每个人都该放假。(deserve)
4.虽然我不同意她的观点,但是我很赞赏她提出自己观点的勇气。(admire)

每句都要用到后面的提示词 拜托了 救救我吧
匿名用户
1.His colleagues do not believe that he was able to complete this project on time.
2.Gallery owner as a result of a lack of management experience, and now the gallery is in financial difficulties.
3.Complete this difficult project, everyone deserves a holiday.
4.Although I do not agree with her point of view, but I really admire her courage to put forward their views.
谢谢采纳