请帮我翻译一下下面的一段英文,并且把它用自己的话改写一段英文

ThereweremanyotherusesofVietnameseEnglishwhichrevealedculturalperspectives,butthesefe... There were many other uses of Vietnamese English which revealed cultural perspectives,but these few can serve as examples .While the transfer of those cultural values into English can cause misunderstandings and create unintended obstacles to successful communication, it can also be elucidating, providing valuable insights into a different value system
还要英语改写啊,英语改写呢
旧心酸mm33
有越南英语揭示文化视角的许多其他用途,但这些可以作为例子。而这些文化价值观为英国的转移可能会导致误解和创建成功交际的意想不到的障碍,它也可以被解释为一个不同的价值体系,提供了有价值的见解
有很多其他的用途英语,越南的文化视角揭示,但这几个可以作为例子。尽管把这些文化价值观转换成英语会引起误解和创造意想不到的障碍,成功的沟通,它也可以被阐明,提供对不同价值体系的有益了解
卍and卍
有越南英语揭示文化视角的许多其他用途,但这些可以作为例子。而这些文化价值观为英国的转移可能会导致误解和创建成功交际的意想不到的障碍,它也可以被解释为一个不同的价值体系,提供了有价值的见解
139*****701
貌似你这些 句子就不对