谁能帮我翻译一下???急用~~~

ConversionservicesareavailableinChinaformostforeigncurrencies.TheChinesebankhandlesco... Conversion services are available in China for most foreign currencies.The Chinese bank handles conversion of foreign currencies into RMB and vice versa. China's law governing foreign bans the circulation of foreign currencies and the setting of accounts with foreign currencies in the People's Republic of China. For the convinence of forigners and residents from HK,Macao and Taiwan traveling in mainland China,Bank of China and other appointed Chinese banks handle the conversion into RMB of foreigner traveler's checks and credit cards as well as the conversion of foreign currencies and the New Taiwan dollar in cash. 展开
陈陈陈陈陈嘉华
在中国,货币转换服务对于大多数外币都是可用的。中国的银行把外币转换为人民币,反之亦可。中国的对外法规禁止外国货币在中华人民共和国的流通以及外币账户在内地的开设。为了使来大陆旅游的外国人和香港、澳门、台湾人民得到便利,中国银行以及其他指定的中国的银行负责处理外国旅客的支票、信用卡和外国货币、新台币向人民币的转换。

用心翻译的。
望采纳。
百度网友63f40dc4a
  中国提供大部分外币的兑换服务。中国银行受理外币和人民币的双向兑换。中国的涉外法律禁止在中华人民共和国境内流通外币以及开设外币账户。为方便外国人和港澳台居民在中国大陆旅行,中国银行和其它指定银行受理外国旅游者的支票和信用卡兑换成人民币的业务,同时也受理外币和新台币现金兑换人民币的业务。
easonmoon
在中国有很多国外货币的兑换业务。中国银行可以把外币换成人民币,也可把人民币换成外币。中国法律规定禁止中国人民银行外币发行和用外币开立帐户。为了给来自外国、香港、澳门、台湾的游客提供方便,中国银行和其他指定银行可以把国外游客的旅行支票、信用卡、国外货币、新台币兑换成人民币。
匿名用户