英语问题-翻译句子1

1.Aproverbsays,”Geniusonlymeanshard-workingallone’slife.”2.Inthecourseofthegeneralrev... 1.A proverb says,”Genius only means hard-working all one’s life.”
2.In the course of the general revision ,what we need is solid foundation.
3.Only five percent of the students are for the purpose of realizing theirself-development.
4.The high schools are trying to provide more opportunities for studentsto participate in social practice which they believe is accordance with theobjectives of high school education.
叫我亮哥900511
1.有一句谚语:天才就是一辈子都在努力的人。
2.在总复习的过程中,我们需要的是坚实的基础。
3.仅仅只有百分之五的学生是为了实现自身提升的目的(而学习的)。
4.高中学校正尝试提供给学生更多可以参与他们认为是按照高中教育目标的社会实践活动的机会。
望采纳,纯手翻啊~~
北素苦r
1 俗语有云:“天才是那些一生奋斗的人。”(我觉得可以理解为:天道酬勤)
2 在总复习的过程中,我们需要的是坚实的基础。
3 只有5%的学生是为了实现他们的自我发展。
4 如今的高中正尝试为学生提供更多社会实践的机会,因为他们认为这与高中教育的宗旨相一致。
rexinhell
1古语有云:天才源于勤奋
2回顾以往,把握现在
3只有5%的学生学习是为了自身将来的发展
4为了更好的达到教育的目的,高校一直都致力于提供给学生更多的机会去参与社会实践活动。
1。一个谚语说,“天才只意味着终生不懈的努力。”
  2。在总复习的过程中,我们需要的是坚实的基础
  3。只有百分之五的学生是为了实现自己的发展。
  4。高等学校正试图提供更多的机会参与社会实践studentsto他们认为是按照theobjectives的高中教育。