翻译,急急急!!!!!!!!!~~~~~~~~~~~~~

急~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Thekindoffoodweeatdependsonwhichpartoftheworldwelivein,o... 急~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~The kind of food we eat depends on which part of the world we live in, or which part of our country we live in. For example ,in the south of china they eat rice,but in the north they eat noodles.In European countries near the sea ,people don't eat so much
In European countries near the sea ,people don't eat so much fish ,they eat more meat .In Germany and Poland there are hundreds of different kinds of sausages.
In North America,Australia,and Europe,people eat with knives and forks. In China ,people eat with chopsticks.In parts of India and the Middle East people use their fingers and bread to pick up food .
Nowadays it is possible to transport food easily from one part of the world to the other .we can eat what we like when e like ,at any time of the year In Britain,bananas come from Arica ;rice comes from India or the USA ;our strawberries come from Chile or rich countries eat too much.
亚瑟Arthur_Morgan
该种食物,我们吃的,取决于其中的一部分,我们生活的世界,或其中的一部分,我们的国家,我们的安居举例来说,在中国南方,他们吃饭,但在北他们所吃的noodles.in欧洲国家附近的海上,人们不要吃这么多.
问题补充:在欧洲国家的附近海域,人们不要吃这么多鱼,他们吃更多的肉类。在德国和波兰有数百种不同的种香肠。 在北美,澳洲,和欧洲,人们吃与刀和叉。在中国,人们吃与chopsticks.in部分,印度和中东地区的人利用他们的手指和面包拿起食物。 现在是有可能的运输食物很容易从一个世界的一部分到其他,我们可以吃什么,我们想时, e一样,在一年中的任何时候在英国,香蕉来自阿里卡;水稻来自印度或美国的;我们的草莓,来自智利或富裕国家吃太多。
xmnxmnsln
食物的种类取决于我们住在世界的哪个部分,或者是国家的哪个部分.例如,在中国南部,他们以米饭为主,但是在北方,他们吃面条.在欧洲国家近海地区,不吃那么多.
郑州老鼠
不同的国家或是不同的地区的人们吃的食物都是不一样的。举个例子,中国南方吃大米,北方则吃面条。沿海的欧洲国家的人们则吃的不多。
康振平国茗
红树青山高耸入天,好像和白云一起在天上飞似的,@@骏马仿佛踏着夕阳的晚霞。眼前的美景没有任何诗句可以形容,我更是推敲不出合适的辞藻,心里实在恼火。(有两个字不记得怎么译了,译的不好别骂我,水平有限)