求翻译!!谢啦!

WhenfamiliesgatherforChristmasdinner,somewillsticktoformaltraditionsdatingbacktogrand... When families gather for Christmas dinner, some will stick to formal traditions dating back to grandma's generation. Their tables will be set with the good dishes and silver, and the dress code will be Sunday best.
But in many other homes, this china-and-silver elegance has given way to a stoneware (粗陶) and stainless informality, with dresses assuming an equally casual-Friday look. For hosts and guests, the change means greater simplicity and comfort. For makers of fine china in Britain, it spells economic hard times
川1101901108
当家人在一起吃圣诞大餐时,有些人会坚持沿用可以追溯到奶奶那一代的正规的传统。他们餐桌上将被配备好的器皿和银器,而他们着装是最适合星期天的衣服。
但在许多其他地方,这种优雅的陶瓷和银的搭配已经让位给了粗陶和不锈钢这种不拘礼节的搭配了,礼服也同样偏向于星期五的休闲着装。对于主人和来宾来说,变革意味着更简单和舒适。对英国制造精美瓷器的商人来说,就意味着要面临经济困难时期。
亲,大概是这个意思,不当的地方,请多包含。
愁残月
当家庭一起吃圣诞大餐,有些人会坚持正规的传统可以追溯到奶奶的一代。他们的表将被设置好的菜和银,着装将最好的衣服。但在其他许多房屋,这个中国和银优雅已经让位给了一个陶瓷和不锈钢不拘礼节,礼服假设一个同样休闲星期五看。主机和来宾,变革意味着更大的简单和舒适。对制造商的精美的瓷器在英国,就意味着经济困难时期
HWIYOUNG
当家庭聚集的圣诞晚餐时,一些将坚持正规传统可追溯到奶奶的一代。它们的表将被设置的好菜与银、 和着装规范将星期日最好。但在很多其他安老院,这中国--银优雅已经让位给炻 (粗陶) 和不锈钢不拘形式,假设同样休闲星期五看的衣服。对于主机和来宾,变化意味着更简便、 更舒适。为在英国的中国优秀的制造商,它阐述了经济困难时期