急急急!!!!翻译

Doyouwanttoknowhowdogssayhellotoothers?Ifyouareadoglover,youalreadyknowtheanswertothi... Do you want to know how dogs say hello to others? If you are a dog lover, you already know the answer to this question. When you arrive home, your dog jumps up into your lap. It wags its tail, and sometimes gives you wet kisses.
Like humans, dogs have five senses—smell, touch, sight, hearing and taste. Humans use sight as the main sense for knowing one another. But dogs have poor eyesight. They use smell to know others. A dog’s sense of smell is much better than a human’s. A dog tells the difference between different people through its sense of smell.
Dogs use smell to know other dogs, too. They tell the difference by the smell of pee and pooh. When two dogs meet, they smell each other’s noses. Then they go side to side, and smell each other’s butts. By smelling its friend’s butts, a dog can know who it is. By smelling grass, trees and sign-posts, dogs can know where they are. And they also know whether their friends live there.
一剑出血

你想知道狗狗是怎么跟(其它狗)打招呼的吗?假如你是名爱狗人士,你应当已经知道这个问题的答案了。当你到家时,你的狗狗会跳上你的膝盖。狗狗会不停摇尾巴,有时候还会给你个湿吻。

就像人类一样,狗狗也有五感——嗅觉、触觉、视觉、听觉和味觉。人类的视觉是了解其它人的主要感官。但是狗狗的视力不佳。它们用嗅觉来了解彼此。狗狗的嗅觉比人的嗅觉要灵敏的多。狗狗通过嗅觉就能分辨出不同人之间的差别。

狗狗也会用嗅觉来了解其它狗狗。它们通过尿液和粪便的味道差别。当两只狗狗相遇时,它们先嗅嗅彼此的鼻子。之后它们身体侧对,互相嗅嗅对方的裆部。通过嗅嗅朋友的裆部,狗狗就能知道这究竟是谁。通过嗅草地、数目以及告示牌,狗狗就能知道自己所处的位置。它们也能知道自己的朋友是否住在附近。
匿名用户
你想知道狗狗们是如何跟彼此打招呼的么?如果你是一个爱狗人士的话,想必你心里已经有了答案。当你回到家时,狗狗跳到你的腿上,摇着尾巴,有时候会给你一个湿漉漉的吻。
就像人类一样,狗狗也有五种感官——嗅觉、触觉、视觉、听觉和味觉。人类以视觉作为了解彼此的主要途径,而狗狗在视觉方面则弱得多。它们是用嗅觉来了解彼此的。狗狗的嗅觉比人类敏感的多,它们可以通过嗅觉来分别不同的人。
狗狗也用嗅觉来了解不同的狗狗。它们通过闻便便和嘘嘘来分辨不同的狗狗。当两只狗狗相遇的时候,它们互相闻对方的鼻子。然后两只狗狗并排着走,并互相闻对方的屁屁。通过闻伙伴的屁屁,狗狗可以了解对方是谁。通过闻青草、树木和路标,狗狗能分辨出自己的位置。并且也能知道自己的朋友是不是也住在这里。
独融桖0GI
答案是高手级回答啊 佩服 赞一个············