英译汉,汉译英

1、Whenasked”whichprogramwillyoudesertbetweenQQand360ifyouhaveto”,morethan57%of1.5mill... 1、When asked”which program will you desert between QQ and 360 if you have to”,more than 57% of 1.5 million participants(参与者) voted(投票) to get rid of(放弃) QQ, while 23% chose to sweep out 360, according to a poll(民意调查) on sina.com by 8:30 pm on Thursday. Another 19% were undecided.2、“I have to do my homework after school and have no spare time for exercise,”said Shi Yang, a second-grade student at a middle school in Beijing’s Chaoyang district.”I have attended extra classes(上额外的课) every Saturday since she started as a senior, some elementary students(小学生) get only half a day of rest on weekends.”What do you think of this situation?我们公司有各种各样的男式衬衫可供出口。The price of five days later may change. Our offer(报价) remains(保持) firm (不变)for three days only.We can’t accept your offer(报价) unless the price is reduced(降低) by 5%.</SPAN></SPAN> 展开
匿名用户
1当被问及“你的程序将沙漠QQ和360之间,如果你要”,超过57 150万参与者(参与者)%投票(投票)摆脱(放弃)的QQ,而23%的人选择去扫出360,根据一项民意调查(民意调查)上周四下午8:30 sina.com。另外19%的人不置可否2、“我必须做放学后我的功课,没有锻炼的空闲时间,说:”史阳,一个在北京朝阳区初中二年级的学生。“我参加过额外的类(上额外的课)逢星期六因为她作为资深开始,一些(小学生)小学的学生只能得到一半的周末休息一天。“

你认为这种情况?Our company has a wide variety of men's shirts available for export.在五天的价格后可能会改变。我们的报价(报价)保持(保持)公司只有三天(不变)。
我们不能接受你们的报盘(报价),除非价格降低5%(降低)。
匿名用户
当我们问 :“当你必须要从360和qq中选一个的话” 一百五十万人中超过57%的参与者投票装卸qq 然而 23%的人选择装卸360。其他19%保持中立。来自Sina.com的民意调查 石羊是一个在北京朝阳区2年纪的中学生。(名字翻不好)说:“我每天放学都要做功课,没有空余时间锻炼; 从小学开始我星期6还要上额外的课, 有些小学生星期天只能休息半天。”你对这种情况怎么认为 最后一个中文都看不懂。