找一些轻快的女声英文歌

流行的,外面的各种场合经常放的,不求多,只求或熟悉或好听的... 流行的,外面的各种场合经常放的,不求多,只求或熟悉或好听的 展开
Laura0001
big girls don't cry-by fergie
还有lenka的几首也不错 都是很轻快的 像 the show、trouble is friend、k nock knock
还有R&B 这首挺流行 到处放 take a bow-by rihanna
烽火灬戏诸侯丶
If I Die Young-The Band Perry
Never Had A Dream-S Club 7
Stereo Love-Edward Maya
Price Tag(feat. B.o.B.)-Jessie J
The Show-Lenka
Love The Way You Lie(Feat. Rih-
Baby I Love You-Tiffany Alvord
me and you(女生版)-群星
还有很多 ,只不过好难打字 的。
nmjhaearty
Lenka -- The show
Devize - Little Flower
Solo(Of Hm) - Thank God That I Know You
The Pussycat Dolls - Out Of This Club
Lyric Everly Sugar Lips
Mika - Origin Of Love
tobyMac Favorite Song (feat. Jamie Gra
lovestoned bye bye bye
Naguale - Positive
One Better (Bonus Remix) Aaron Carter
Rising Girl lovestoned
Weekend Drew Ryan Scott
Gone Bei Maejor
Body Language Jesse McCartney
Be With You AKON
The Tide Is High Hilary Duff
All About Us he is we
Crush On You Tata Young
Single The Bilz & Kashif
Monica简单
The show.....Everything at once......pretty young thing.....I love you......the one that got away.......
Luck......Again and Again.......I could be the one........Always getting over you.........Love story........thinking of you..........A little Love.......Love you like a love song........Tomorrow......这些歌真的很好听,,,,望你采纳
张爱迪00
《the climb》- - miley cyrus
《you'll always find your way back home》 - - miley cyrus
《butterfly》- - miley cyrus
《hoedown throwdown》- - miley cyrus
《don't walk away》- - miley cyrus
《mean》- -taylor swift
《you belong to me》- - taylor swift
《we are never ever getting back together》- -taylor swift
希望你喜欢~ o(∩_∩)o