求助英文翻译,急急急啊!在线等 50

来自简历,应该是介绍医疗社区经验的:1。Theeducationarmoftheassosiation,theNursesLearningHub(NLH)conducts... 来自简历,应该是介绍医疗社区经验的:
1。The education arm of the assosiation, the Nurses Learning Hub(NLH) conducts Degree and Master of Nursing Programs in conjuction with the LTU, Australia with an annual intake of approximately 160 students, Other programs include the Leadership for Change(LFC) Programs held in conjection with the International Council of Nurses (ICN) from Geneva, Switzerland and in house short training sessions.

2. She represented Singapore as the National Nursing Association leader in international conferences and forums, held annually by ICN.

3. She was invited to sit on the Nursing Education Committee and had paticipated as a sessional lecturer for Diploma and Adwanced Diploma students in NYP, the students of the LTU Degree Program and the LFC Program, continuing till today.

4. She hosted international programs-the Asia Pasific Nusing(ASPAN) Conference 30 Jun 2010 in Meritus Mandarin Singapore, attended by mrore than 400 paticipants locally and from the Asia Pacific region.
哪位高手能不惜赐教,在线等翻译~
ziherui
1。这个协会的教育部门,护士学习中心(nih)进行与LTU一起度和护理硕士课程,澳大利亚有大约160名学生的年摄入量,其他项目包括改变领导(LFC)举行,并且结合国际护士理事会计划(ICN)来自日内瓦在家里,瑞士和短期的培训。
2。她代表新加坡在国际会议和论坛全国护理协会领导,每年举办的国际。
3。她被邀请坐在护理教育委员会和参加了为文凭和高级文凭课程的学生的一个开庭讲师,在LTU学位课程的学生和利物浦的计划,一直持续到今天。
4。她主持的节目的亚洲太平洋国际护理(最大输出)会议30 Jun 2010在文华大新加坡,出席由mrore超过400参加本地和来自亚洲太平洋地区。
tattoo鱼
1、这个协会的教育部门,护理学习中心(NLH)在进行澳大利亚LTU课程计划的同时,也进行护理学学士和硕士的课程计划,LTU课程计划每年将近能吸引160个学生,其他课程计划还包括有在瑞士日内瓦与国际护理委员会(ICN合作)共同开办的“改变的领导力(LFC)课程”和一些家中的短期培训。

2、她代表新加坡国家护理协会出席每年由ICN举办的国际会议和论坛。
3、她被邀请加入护理教育委员会,而且还曾为南洋理工学院参与LTU学位课程计划和LFP课程计划的普通及高级文凭学生讲课,这个一直持续至今。
4、2010年6月30日,在新加坡的Meritus Mandarin (地方名吧),她举办了国际项目-亚太护理会议,来自当地和亚太地区有超过400多的人出席了该会议。

希望能帮到你~
雪花飞舞812
1.教育部门的联合会,护士学习中心(NLH)进行学位和硕士护理程序与LTU藉,澳大利亚每年摄入大约160学生,其他项目包括:领导改变(利物浦)计划于核能与国际护士协会(ICN)从瑞士日内瓦,在房子一些短期的培训。

2。她代表新加坡作为国家护理协会的领导人在国际会议和论坛,由ICN每年举行一次。

3。她被邀请坐在护理教育委员会,作为讲师参与开庭的证书和文凭学生Adwanced NYP,学生的学位课程和利物浦LTU程序,持续到今天。

4。她主持的国际项目的亚洲Pasific Nusing(ASPAN)会议2010年6月30日在新加坡君华普通话新加坡,参加了400 mrore参加者在本地和来自亚太地区。