帮忙翻译几句英语,O(∩_∩)O谢谢

Ihaveheardthesesonsanddaughterssaythayneverfullyappreciatedtheirmothersuntilitwastool... I have heard these sons and daughters say thay never fully appreciated their mothers until it was too late to tell them. I am blessed with the dear mother who is still alive. I appreciate her more each day.My mother does not change ,but I do . As I grow older and wiser , I realize what an extraordinary person she is!How sad that I am unable to speak these words in her presence , but they flow easily from my pen. 展开
ctctctctctc
我曾听有些做儿女的说过,他们从来没有完全欣赏他们的母亲,等知道的时候为时已晚。幸运的是,我亲爱的母亲依然健在。我对她的感情与日俱增。母亲没有变,而我变了。随着年岁的增长,我越来越懂事了,我认识到她是个非常了不起的人!但可悲的是,我无法在她面前说这些话,因此他们很容易从我的笔下流出。
鹿闪闪
我曾听这些子女们说过,他们从来没有完全欣赏他们的母亲直到为时已晚,告诉他们。幸运的是,我亲爱的母亲依然健在。我对她的感情与日俱增。母亲没有变,而我做的。随着年岁的增长,我越来越懂事了,我认识到她是个非常了不起的人!多么可悲,我无法在她面前说这些话,但他们流很容易从我的钢笔。
追问
请不要用翻译程序好么?我要的是正品
冲刺吧鸟儿
我已经听到禅师说从来没有完全理解他们的母亲,直到为时已晚,告诉他们这些儿女。我亲爱的妈妈还活着的人祝福。我很欣赏她每一天.我的母亲不会改变,但我做的,随着年龄的增长和懂事了,我知道她是一个不平凡的人!多么伤心,我不能说这些话在她面前,但他们可以轻易地我的笔。