英文翻译成中文 10

InaTrainCarNickandhisfatherareinatrain.Nicklikestostandandputshisheadoutofthewindow.H... In a Train Car
Nick and his father are in a train. Nick likes to stand and puts his head out of the window. His father says, ”Sit down! Don’t put your head out of the window!” But nick goes on putting his head out of the window.
His father tacks Nick’s cap quickly and says, ”You see , your cap has flown . Sit down! Perhaps, your cap will come back.” Nick is afraid and he sits on chair quickly. Nick father puts the cap on Nick’s head.
Oh! It is wonderful! Nick is happy. He takes his father’s cap quickly and throws it out of the window. ”Now your turn, Dad!” Nick says happily
RebinC
在火车车厢
尼克和他的父亲在一列火车。尼克喜欢站起来,把头伸出窗外。他的父亲说:“坐下来!不要把你的头伸出窗外!“但尼克继续地把头伸出窗外。他的父亲钉尼克的帽很快,说道,“你看,你的帽子飞。坐下来!也许,你的帽子会回来。”尼克是害怕和他坐在椅子上很快。尼克的父亲把盖在尼克的头哦!这是美妙的!尼克是快乐的。他把他父亲的帽子快速往窗外扔。“现在轮到你,爸爸!”尼克高兴地说
很干净fly
尼克和他的父亲在一辆火车上,尼克喜欢站着并且把头伸出窗外
他的父亲说“坐下,别把头伸出窗外!”但尼克依旧把头伸出了窗外
他的父亲很快地摘下尼克的帽子并说“你看,你的帽子飞走了,
快坐下!可能你的帽子就会回来了!”尼克害怕了,就很快坐在他的椅子上了
尼克的爸爸就将帽子戴在了尼克的头上
哦!真棒!尼克很开心,他摘下了他父亲的帽子很快地抛出窗外“现在轮到你了,爸爸。”尼克开心地说。
百度网友b6b69ad
尼克和他的父亲在火车上。尼克喜欢站着将头伸出窗外。他的父亲说,“坐下!不要把你的头伸出窗外!“但尼克就把他的头伸出窗外。他的父亲钉尼克的帽子很快并且说,“你看,你的帽子飞走了。坐下来!也许,你的帽子会回来。”尼克是害怕和他坐在椅子上快。尼克的父亲提出了尼克的头帽。哦!它是美好的!尼克是快乐的。他把他父亲的帽子很快扔到窗外。“现在轮到你了,爸爸!“尼克说
怪咖青年不言弃