请帮我翻译一下

MyguandfatherneverwatchedTV.Hethoughtthatpeoplespenttoomuchtimewatchingit.Someofhisfr... My guandfather never watched TV.He thought that people spent too much time watching it.Some of his friends often talked about sports shows,the movies and plays.My grandfather said to himself,"They never read any books or go out in the evening." SO he didn't buy a TV.TWOyears ago,my grandfather was 60 years old.He stopped working in the hospital.My father bought him a TV.He began to watch all the news,He knows much more about the world now.And he reads more books,too.Now,my grandfather will get very angry if you trouble him when he is watching TV.I can't know that one can change his idea when he is 60. 展开
匿名用户
My guandfather never watched TV. 我的祖父从来都不看电视。
He thought that people spent too much time watching it.他认为人们花太多的时间在看电视上了。
Some of his friends often talked about sports shows,the movies and plays.他的一些朋友经常谈论一些体育节目电影和戏剧.
My grandfather said to himself,"They never read any books or go out in the evening."我的祖父就对自己说,“他们从来都不读书或者晚上的时候出去散步。”
SO he didn't buy a TV.所以一直他都没有买台电视机。
TWOyears ago,my grandfather was 60 years old.两年前,我的祖父已经60岁了。
He stopped working in the hospital.他直到进了医院才停止工作的。
My father bought him a TV.我父亲给他买了一台电视机。
He began to watch all the news.He knows much more about the world now.他开始看所有的新闻,现在对世界上的事也了解更多了。
And he reads more books,too.而且他读的书也更多了。
Now,my grandfather will get very angry if you trouble him when he is watching TV.现在,如果你在他看电视的时候打扰他,我祖父会非常的生气。
I can't know that one can change his idea when he is 60. 我从来都不知道一个人会在60岁的时候还会改变他的想法.
匿名用户
我外公从来没有看过电视.他认为,人花了太多时间看电视.他的一些朋友们经常提及的体育节目,电影和电视剧.我的祖父说“ ,他们从未看过任何书籍或走出去,在傍晚“ 。因此,他没有购买电视.两年前,我的祖父是60岁.他在医院退休.我的父亲给他买一台电视.他开始观赏所有新闻,他知道很多哦现在世界上的事。和他的内容更多的书籍,我的祖父会变得非常愤怒如果在他看电视时麻烦他。我不能不知道,一可以改变自己的想法时,他是60岁。
顺带说一句,我不是专业的错了别怪我....还有你的开头第一个grandfather拼错了....呵呵
匿名用户
我的祖父从来不看电视节目。他说人们总是花费过多的时间用来看电视,祖父的一些朋友经常在一起谈论体育节目、电影和戏剧,祖父说“他的这些朋友从来不去阅读书籍或者在傍晚散步”,所以祖父没有买电视机。两年前,他60岁,从医院退休。我父亲给他买了一台电视,祖父就开始一直观看新闻,并且从电视里了解到更多世界上的消息。另外,他读了更多的书。现在,如果有人在祖父看电视时打扰他,他会非常不高兴。我不太清楚谁可以在他60岁时改变他的想法。

呵呵,是我自己翻译的哦,希望对楼主有帮助。
匿名用户
我祖父从来不看电视。他认为人们花太多时间看电视了。他的一些朋友经常谈论运动赛事,电影和戏剧。他对自己说:“他们从来不看任何书或晚上出去走走。”所以他没有买电视机。两年前,我祖父60岁了。他结束了在医院的工作。我爸爸给他买了一台电视机。他开始看所有的新闻,现在他对世界的理解更多了,并且看了更多的书。现在当我祖父在看电视时被打扰,他会很生气。我无法理解一个人可以在60岁时改变他的想法。