英语短文翻译

WhenyouareinEngland,youmustbeverycarefulinthestreetbecausethetrafficdriversareonthele... When you are in England, you must be very careful in the street because the traffic drivers are on the left. Before you cross a street, you must look to the right first and then the left. If the traffic lights are red, the traffic must stop. Then the people on foot can cross the road! If the traffic lights are green, the traffic can go. The people on foot can't cross. In the morning and in the evening when people go to or come from work, the streets are very busy. The traffic is the most dangerous. When you go by bus in England, you have to be careful, too. Always remember the traffic goes on the left. So you must be careful. Have a look first or you will do the wrong way. In many English cities, There are big buses with two floors. You can sit in the second floor. From there you see the city very well. It's very interesting. 展开
糊笑看世界
当你在英格兰,你必须非常小心,因为在街上的交通司机在左边。在过马路之前,你必须寻找到正确的第一,然后在左边。如果交通灯是红色的,流量必须停止。然后步行的人可以过马路!如果交通灯是绿色的,可以去交通。上的人脚不能越过。在早晨和在晚上,当人们去或来自工作,街道非常繁忙。交通是最危险的。当你去乘坐公交车,在英国,你必须要小心,太。始终记得的流量放在左边。所以,你一定要小心。先看看你会做错误的方式。英语在许多城市中,有两个楼层的大巴士。您可以坐在二楼。从那里,你看到这个城市非常好。这是非常有趣。
Jaywalk_man
当你身在英国时,在街上一定要非常小心,因为交通司机在左侧开车。过大街前,首先你要往右看,然后往左看。如果交通灯是红灯,车辆必须停止。这之后行人方可穿过大街。若其为绿灯,车辆才可以通过,行人这时不要过马路。早晚人们上班或下班时段,街上车水马龙。这时交通处于最危险的时刻。在英国乘公共汽车出行时,你也得小心一些。时常切记车辆在右侧行驶,因此一定要小心。首先要看看,否则你就会犯错。在许多英国城市,有很多双层巴士。你可以坐在二层,从那里,你可以很好地观赏城市。这样会很有趣味。

PS:码字原来不容易啊
噜啦啦在行动
当你身处英格兰时,你必须在街上很小心因为马路上的司机们坐在左边开车。在你进入一个街道入口之前,你首先要先往右边看再往左看。如果交通信号灯是红灯,司机们必须停车。步行的路人可以过马路。如果信号灯变绿,司机们可以通行。行人们不能通过。在早晚间人们去工作或是回来的路上,马路很拥挤,交通在这时也是最危险的。当你在英国乘坐公交车时,你也要小心了。永远记住车辆靠左行,所以你必须小心。首先先看清楚否则你会走错路。在英国许多城市,都有很大的双层巴士。你可以在第二层上就坐。从这里你可以很清晰地看清这个城市。这是很有趣的。
希望能帮到你!!!