中国移动的提示语言中英文 都是什么啊?

匿名用户
Sorry, the subscriber you dialed is can not connect for the monment.暂时无法接通
Sorry, the number you dialed is power off.关机
Sorry, the subscriber you dialed is out of servise.停机
Sorry, the number you dialed is busy now, please redial later.对方正忙
Sorry, the number you dialed does not exist.号码不正确
匿名用户
“你所拨打的用户暂时无法接通”
You dial the user is unable to put through temporarily
中国移动10086
目前是全球网络规模最大、客户数量最多、盈利能力和品牌价值领先、市值排名位居前列的电信运营企业,为客户提供更加高效、更实惠、更安全、更便捷的服务,全面落实“客户为根、服务为本”的服务理念。
中国移动ChinaMobile

中国移动客诉受理 服务

在线客服通道,定向为您服务

    • 业务办理