把下面的几句话 翻译成 英文,不要机械式的翻译,谢谢

这份虚假的友情,不要也罢!你的敷衍,不值得我等待。从今以后,我们之间一刀两断!... 这份虚假的友情,不要也罢!
你的敷衍,不值得我等待。
从今以后,我们之间一刀两断!
匿名用户
We am not worth having the false friendship!这份虚假的友情,不要也罢!
I am not worth waiting for your perfunctory of you你的敷衍,不值得我等待。
Since then,we don't have any realtionsbetween us 从今以后,我们之间一刀两断!
匿名用户
The false friendship, not worth mentioning!
Your half-hearted, I am not worth waiting for.
From now, make a between us clean break!
匿名用户
This unture friendship,must not suspend!
Yours spread out,unworthy I wait.
From now on,among our quire bisection!