帮忙翻译下以下英文

WonderfulTeacherWithaspecialgiftforlearningAndwithaheartthatdeeplycares,Youaddalotofl... Wonderful Teacher
  With a special gift for learning
  And with a heart that deeply cares,
  You add a lot of love
  To everything you share,
And even though
  You mean a lot,
  You'll never know how much,
  For you helped
  To change the world
  Through every life you touched.
You sparked the creativity
  In the students whom you taught,
  And helped them strive for goals
  That could not be bought,

  You are such a special teacher
  That no words can truly tell
  However much you're valued
  For the work you do so well.
小晴1976
精彩的教师

一个特殊的礼物,为学习
和一个心中深深关怀,
您添加了很多爱
一切你分享,
即使
你的意思了很多,
你将永远不会知道有多少,
为您帮助
改变世界
通过每一个生命,你感动。
您引发的创造力
在学生谁教你,
和帮助他们争取的目标
可能是买不来,
你是这样一个特殊的老师
没有的话,才能真正告诉
但是很多您的价值
为您的工作这样做。
雪花飞舞812
了不起的老师
与一个特殊的礼物送给学习
和一个心,很关心,
你添加很多的爱
一切以你分享,
尽管
你的意思是很多,
你永远不知道有多少,
对你帮助
改变世界的
通过每一个生命你感动。
你引发了创造力
你教的学生谁,
和帮助他们争取的目标
可以不买了,

你真是一个特别的老师
没有词可以真正告诉
无论你是价值
对于工作你做得那么好。
海绵宝宝ing1
一句一句翻译吗?