翻译一下这篇文章

Whymustwegotoschool?EVERYsingleoneofyouhassomethingyou''regoodat.Everysingleoneofyouh... Why must we go to school?
EVERY single one of you has something you''re good at. Every single one of you has something to offer. And you have a responsibility to yourself to discover what that is. That''s the opportunity an education can provide.

Maybe you could be a good writer — maybe even good enough to write a book or articles in a newspaper — but you might not know it until you write a paper for your English class. Maybe you could be an inventor — maybe even good enough to come up with the next iPhone or a new medicine or vaccine (疫苗) — but you might not know it until you do a project for your science class. Maybe you could be a mayor (市长) or a Senator (议员) or a Supreme Court Justice (最高法院法官), but you might not know that until you join student government or the debate team.
匿名用户
为什么我们要上学?每一个人都有其擅长的一面,每一个人也有自己特殊的能力。你自己有责任去发掘自身的所长,而(上学)教育就给我们提供了这样一个(发掘自身特长的)机会。可能你在写作方面很有特长,是一位好的写手——甚至足够有能力去写一本书或者在报纸上发表文章——但是直到你在你的英语课堂上写了一篇文章你才意识到这一点。你也可能成为一位发明家——有足够的能力去发明下一款Iphone或者药物疫苗——但是你可能在你为科学上成功地完成了一个课题(工程)后才知道(自己能够成为发明家)。可能你将成为一位市长或者一位议员,甚至是最高法院法官,但是你直到你成功加入了政府或者参加了议员辩论,你才知道这点。 这篇文章主要考察not。。。until。。(意为:直到。。。才。。)这个句型
匿名用户
为什么一定要上学?你是单身的每一个有一定的擅长。你的每一个单人提供的东西。和你有责任对自己的发现是什么。 那是的机会接受教育可以提供。也许你会是一个很好的作家-甚至足以写一本书,或在报纸上的文章-但你可能不知道,直到你写你的英语类的文件。也许你可能是一个发明人 - 甚至足以得出未来电话或新的药物或疫苗(疫苗) - 但是你可能不知道,直到你做你的科学类的项目。也许你可以是市长(市长)或参议员(议员)或最高法院法官(最高法院法官),但你可能不知道,直到你加入政府或学生辩论队。