一小段英语短文的翻译---------------高手帮忙

GeorgeGershwin,bornin1998,wasoneofAmerica’sgreatestcomposers.Hepublishedhisfirstsongw... George Gershwin, born in 1998, was one of America’s greatest composers. He published his first song when the was eighteen years old. During the next twenty years he wrote more than five hundred songs.
Many of Gershwin’s songs were first written for musical plays performed in theatres in New York City. These palys were a popular form of entertainment in the 1920s and 1930s. Many of his songs have remained popular as ever. Over the years they have been sung and played in every possible way — from jazz to country.
请标准翻译,不要机器翻译的,谢谢
chang_cyy
乔治·格什温,生于1998年(是1998年吗??)是美国最著名的的作曲家之一。在他18岁的时候他发表了他的第一首歌曲。在随后的20年里他写了500多首歌曲。

乔治·格什温的好多歌曲起初是为纽约的大剧院表演的音乐剧而作。在20世纪20年代到30年代,这些音乐剧是一种流行的娱乐方式。他的好多歌曲一直流行至今。多年来,它们以各种可能的方式被传唱和演奏。
192837庞海波
乔治·格什温,生于1998年,美国最著名的演奏家之一。18岁的时候创作他个人的第一首曲子,并且在接下来的20年之内写下了超过500首曲子。
乔治·格什温的许多曲子起初都是为纽约的歌剧院表演的音乐剧而创作的。在20世纪20年代和30年代,这些音乐剧是一种重要的娱乐方式。现在他的很多曲子仍然一如既往的受欢迎。很多年来,这些曲子已经以各种形式——从爵士到乡村,被广泛演唱和演奏。

还是这位仁兄语文功底好啊