跪求大神翻译 10

However,SorenAndreasen,asocialscientistatDalbergGlobalDevelopmentPartnerswhosupervise... However, Soren Andreasen, a social scientist at Dalberg Global Development Partners who supervised the writing of the report, defended it, saying that it was clear that the numbers were rough estimates. He said the report was aimed at world leaders, who will meet in Copenhagen in December tonegotiate a new international climate treaty. In a press release describing the report,Mr. Annan stressed the need for the negotiations to focus on increasing the flow of money fromrich to poor regions to help reduce their vulnerability to climate hazards while still curbing the emissions of the heat-trapping gases. More than 90% of the human and economic losses from climate change are occurring in poor countries, according to the report。 展开
questfuga
然而,soren andreasen, 一位社会科学家在Dalberg的全球合作发展上指导,辩论了报告,声称那些数字是粗略估计的

他说,报告是为了世界各个将要参加哥本哈根的世界各领导准备的,这些人将要在上面面对新的气候问题进行谈判

Anna先生通过媒体报道强调谈判的必须性,以及又富裕地区向贫困地区的流动的资金,来帮助贫困地区解决脆弱的气候灾害,抑制温室气体的排放。

报道显示,在贫困国家中,大于90%的人类经济流失是气候变化导致的。

我去,累死我了。。。
百度网友3025311
然而,安卓森,在全球发展伙伴达尔伯格监督报告的写作,社会科学家辩解,说它是明确的,数量粗略估计。他说,报告的目的是在世界领导人,谁将在十二月达成一项新的国际气候条约在哥本哈根见面。在一个新闻发布描述报告,安南强调谈判越来越注重金钱fromrich流向贫困地区帮助减少其脆弱性的气候灾害而仍然遏制温室气体排放的。比气候变化的人力和经济损失的90%都发生在贫穷国家,据报告。
wosizhuojin
然而,Soren安德瑞森社会科学家在全球发展伙伴索尼拉负责监督这项报告的写作,为它,说它是明确的,这些数字是粗糙的估计。他说该报告针对的是世界的领导,他将满足在12月哥本哈根国际气候条约解决一个新的。在一次新闻发布会上描述报告,奥。安南强调,需要谈判的关注增加流动资金fromrich到贫困地区帮助减少气候灾害脆弱性,同时仍然控制温室气体的排放。超过90%的人类和经济损失从气候变化正在发生在贫穷国家,根据该报告。