英语翻译,谢谢了

Youhaveseendropsofwaterfallingfromtheskyasrain.Youmayhaveseensnoworicefallingdown.But... You have seen drops of waterfalling from the sky as rain. You may have seen snow or ice falling down. Buthave ever seen fish falling from the sky?
One morning, a man and women decided to go out forbreakfast.
They went to a restaurant in a small townof Louisiana. Inthe restaurant, the waiter came to the table and make a strange announcement. Hesaid, “ Fish are falling from the sky.”
The man and women ran intothe street and looked. They saw thousands of flying fish on thefoggy morning. Therewere fish in the streets and fish in the yards. Some were caught in the tress.
Some scientists believe theyknow what caused these fish to fall. They think that a tornado which is astrong wind, dropped down from nearby storm clouds. The tornado touched down ona body of water and picked up the fish. Later, the storm clouds moved throughthe town and dropped the fish. That’s why people saw the falling fish on thatday.
It’s amazing, isn’t it?
1浮夸my
你有看到水珠从空中落下的雨。你可能见过雪或冰掉下来。但是见过鱼从天空坠落?一天早上,一个男人和女人决定早餐出去。他们去一个小城路易斯安那的一家餐馆。在餐厅,服务员来表做一个奇怪的公告。他说,“鱼是从天上掉下来的。”男人和女人跑到街上看。他们看见飞鱼在雾蒙蒙的早晨成千上万。在庭院里的街道和鱼有鱼。一些被困在树上。一些科学家相信他们知道是什么导致这些鱼下降。他们认为这是一个龙卷风的风,从附近的暴风云下。龙卷风降落在水体和拿起鱼。后来,雨云穿过小镇,把鱼。这就是为什么人们看到落鱼在那一天。这是惊人的,不是吗?
施主,我看你骨骼清奇,
器宇轩昂,且有慧根,
乃是万中无一的武林奇才.
潜心修习,将来必成大器,
鄙人有个小小的考验请点击在下答案旁的
"选为满意答案"
土豆——为您服务
jinghb777
你见过waterfalling从天上的雨。你可能见过雪或冰掉下来。但是见过鱼从天空坠落?
一天早上,一个男人和女人决定早餐出去。
他们去一个小城路易斯安那的一家餐馆。在餐厅,服务员来表做一个奇怪的公告。他说,“鱼是从天上掉下来。”
男人和女人跑到街上看。他们看见飞鱼在thefoggy早上数千。在庭院里的街道和鱼有鱼。一些被困在树上。
一些科学家认为他们知道是什么导致这些鱼下降。他们认为这是一个龙卷风的风,从附近的暴风云下。龙卷风降落在水体和拿起鱼。后来,雨云穿过小镇,把鱼。这就是为什么人们看到落鱼在那一天。
这是惊人的,不是吗?
uuvenus
你看到过天空落下的雨滴,你看到过雪花或冰降下,但是你看到过从天而降的鱼儿吗?
一天早晨,男人和他的妻子决定外出吃个早点。他们来到了位于路易斯安那一个小镇的饭馆。饭馆里,侍者来到他们桌边宣布了一件令人奇怪的事情:“鱼儿正在从天而降。”
男人和他的妻子冲到马路上,他们看到成千上百的鱼儿正从早晨的雾气中掉下来。马路上,院子里,到处都是鱼儿,还有些掉在了树枝上。
一些科学家认为他们知道是什么原因造成了这个现象。他们认为龙卷风--这种强风,由附近的云暴而来,当它接触到水面的时候,卷起了里面的鱼。然后,风暴席卷整个城市,鱼儿掉落。那就是人们看到的从天而降的鱼。
这令人惊奇,不是吗?
草牵子花
你见过waterfalling从天上的雨。你可能见过雪或冰掉下来。但是见过鱼从天空坠落?
一天早上,一个男人和女人决定早餐出去。
他们去一个小城路易斯安那的一家餐馆。在餐厅,服务员来表做一个奇怪的公告。他说,“鱼是从天上掉下来。”
男人和女人跑到街上看。他们看见飞鱼在thefoggy早上数千。在庭院里的街道和鱼有鱼。一些被困在树上。
一些科学家认为他们知道是什么导致这些鱼下降。他们认为这是一个龙卷风的风,从附近的暴风云下。龙卷风降落在水体和拿起鱼。后来,雨云穿过小镇,把鱼。这就是为什么人们看到落鱼在那一天。
这是惊人的,不是吗?