请用英语翻译一下

请用英语翻译一下在寒假期间,我看了《爱丽丝漫游记》故事里讲述了小姑娘爱丽丝追赶一只揣着怀表、会说话的白兔,掉进了一个兔子洞,由此坠入了神奇的地下世界。在这个世界里,喝一口... 请用英语翻译一下在寒假期间,我看了《爱丽丝漫游记》
故事里讲述了小姑娘爱丽丝追赶一只揣着怀表、会说话的白兔,掉进了一个兔子洞,由此坠入了神奇的地下世界。在这个世界里,喝一口水就能缩得如同老鼠大小,吃一块蛋糕又会变成巨人,在这个世界里,似乎所有吃的东西都有古怪。她还遇到了一大堆人和动物。兔子洞里还另有乾坤,她在一扇小门后的大花园里遇到了一整副的扑克牌,牌里粗暴的红桃王后、老好人红桃国王和神气活现的红桃杰克(J)等等。在这个奇幻疯狂的世界里,似乎只有爱丽丝是唯一清醒的人,她不断探险,同时又不断追问“我是谁”,在探险的同时不断认识自我,不断成长,终于成长为一个“大”姑娘的时候,猛然惊醒,才发现原来这一切都是自己的一个梦境。
看完爱丽丝漫游记这个故事后,我懂得了要有面对困难的勇敢,努力超越自己!
要解体成分子的人
在寒假期间,我看了《爱丽丝漫游记》

During winter vacation, I saw Alice in"

故事里讲述了小姑娘爱丽丝追赶一只揣着怀表、会说话的白兔,掉进了一个兔子洞,由此坠入了神奇的地下世界。在这个世界里,喝一口水就能缩得如同老鼠大小,吃一块蛋糕又会变成巨人,在这个世界里,似乎所有吃的东西都有古怪。她还遇到了一大堆人和动物。兔子洞里还另有乾坤,她在一扇小门后的大花园里遇到了一整副的扑克牌,牌里粗暴的红桃王后、老好人红桃国王和神气活现的红桃杰克(J)等等。在这个奇幻疯狂的世界里,似乎只有爱丽丝是唯一清醒的人,她不断探险,同时又不断追问“我是谁”,在探险的同时不断认识自我,不断成长,终于成长为一个“大”姑娘的时候,猛然惊醒,才发现原来这一切都是自己的一个梦境。

Story tells the story of the little girl
Alice chasing a chuai wear pocket watch, talking white rabbit, fell down a
rabbit hole, which fell magical subterranean world. In this world, drink a water
can shrink as mouse size, eat a piece of cake and will become a giant, in this
world, seems to be all eat are weird. She also met a lot of people and animals.
Rabbit hole of another, she is in a small door after the big garden met a whole
pair of poker, the brand in rough red peach queen, smoothie red peach king and
charming red peach jack (J), etc. In this crazy world of illusion, seems only
Alice is the only person awake, her constant exploration, and constantly ask
"who am I" at the same time, in exploration and constantly self-understanding,
grow, and finally grow up to be a "big" girl, suddenly woke up, only to find
that it is all a dream of their own.

看完爱丽丝漫游记这个故事后,我懂得了要有面对困难的勇敢,努力超越自己!

After read the story of Alice's fall
down, I learned to be brave to confront the difficulties, and strive to exceed
oneself!