求翻译 ,, 拜托了 ~~~~!!! 谢谢大家 ~~~~~

当青春的大门打开的那刻起,就早已注定了结局,每个人怀揣着自己的梦想,拿着属于自己的号码牌,零散的奔走于天涯,各自去寻求和守候属于自己的安静与幸福。可如今雁阵惊寒,枯叶双飞... 当青春的大门打开的那刻起,就早已注定了结局,每个人怀揣着自己的梦想,拿着属于自己的号码牌,零散的奔走于天涯,各自去寻求和守候属于自己的安静与幸福。可如今雁阵惊寒,枯叶双飞,我看到的是你的无助与彷徨,可我只能轻叹说人生有太多的无奈与伤痛存在,我们不能永远逃避着只做温室中的花朵。还是那句话,不经历风雨怎么能见彩虹?

  也许时光在倒退,或许是我们在前进;也许是梦想在坚持,或许是我们在改变;也许是希望在燃烧,或许是我们在倔强。。。只是我们都从未放弃过希望,没有奇迹,那么我们就要去创造一个,命运总会是公平的。 琉璃苣的花语是勇气,那么,就让莪们做一株勇敢的琉璃苣 !!
匿名用户
麻烦等一下..我在给您翻译. Asaculturalphenomenon,Chinese-Englishtrademarkadvertisementshavewidelyexistinthesociety.Whetherornotthetranslationofthetrademarknameisingenioushasreallyimportanteffectonproductpublicizing,advancingandmakingpeople'slifemorebeautiful.ThedifferenceoftheculturebetweenChinaandEnglandisnotonlyoneofthedis-ignoredfators,butalsoamainobstacle. ThetextbeginswiththedifferenceoftheculturebetweenChinaandwesterncountries,summarizestheoriginsofthetrademarkwords,charatersandtheprincipleoftrademark-translationsthroughtherealexamples.Also,itintroducessomecommonmethodsoftrademark-translations,givessomediscussingabouttheproblems.