求英语大神翻译!不要机翻!!可追加悬赏! 100

TheCleaners“KreetaK”FdzshowsoneofthedeadlyCleaners,whichplayerswillencounterinthecour... The Cleaners
“KreetaK” Fdz shows one of the deadly Cleaners, which players will encounter in the course of the story of The Division.

No Merry christmas
The Division plays solely during the winter. The suffering of the population is considered to the game world in every single corner. The world is in shambles.
夏天花园的花
没上下文,很难读懂它的意思只能联想了,这是什么游戏?
清洁工
‘KreetaK"FDZ 展示了一个致命清洁工,在过程中玩家将会遭遇分裂的故事。
(the deadly Cleaners 也可能理解为死了的杀手)

圣诞不快乐
这个区只有单一的季节——冬季。人口问题造成的苦难遍布游戏世界中每一个角落,这个世界是一团糟。
h凉笙墨染
清洁工
“kreetak“保税展示的一个致命的吸尘器,玩家将在分裂的过程中遇到的故事。
没有圣诞快乐
师只打在冬季。人口的苦难是游戏世界中的每一个角落。世界是一团糟