贝利在卡卡获得2007年世界足球先生时说了什么?

去年我看了当天的体育新闻,好像是卡卡接过奖杯之后说了一段话,然后是贝利说,,或者不是,反正现在记不清了。就是感觉贝利那句话特别经典,是什么“如果你刻苦练习,如果你洁身自好... 去年我看了当天的体育新闻,好像是卡卡接过奖杯之后说了一段话,然后是贝利说,,或者不是,反正现在记不清了。就是感觉贝利那句话特别经典,是什么“如果你刻苦练习,如果你洁身自好,如果……”,

要英文原文和中文翻译。
百度网友1f376a5dd
贝利说:父亲告诉我
‘足球是上帝的礼物,只要你勤加练习
只要你洁身自好
只要你保持健康的身体
只要你尊重对手
便没人能阻止你的足球生涯’
"When I was seventeen years old
I tease a boy to get the ball
My father called me and said
Listen
To play football was a gift for god
this god give to you
don`t tease the boy
because you don`t do nothing
to get that
this was a gift for god
But bear this tunish
If you play a lot
If you be a good boy
If you take care of your health
If you respect people
Then nobody could stop you
That was what I did in my life

这是在今年12月17日贝利在国际足联颁发给他特别奖的时候所说的一番话作为上世纪六七十年代也是世界足球史上第一位球王他所经历的光辉时刻可谓是能及者极少而他在说这番话的时候依旧是泪流满面看得我眼眶也红红的

玛塔在听到2007年世界足球小姐奖的得主就是她时在众人注视的目光中掩面而泣虽然这个结果大家早已预料到在上台讲话时她说在与德国队比赛结束后整整一个月里她都深深陷入痛苦之中这时的她也早已是泣不成声了啊呀我的泪也快要掉下来啦是啊在赢得世界的同时输掉世界杯又有谁能够不悲伤

卡卡接过世界足球先生奖时说
Tonight was really
a special night for me
because when I was young
I dreamed it
Became just a professional player
for San Polo
and play one game
for the national team
just it
But the Bible says that
God has got more than we can think
or than we can want
And this is what happened in my life
Thank you

这种场面对包揽了几乎2007年的所有个人单项奖的卡卡来说已不足以使他大惊小怪但他想要平静的面容还是掩不住地笑

在采访世界足球先生评选第二名阿根廷金童梅西时梅西说对于因为左腿肌肉拉伤而不能参加本周对阵皇家马德里的国家德比他感到无比遗憾但是这就是足球的确这样的一场颠峰之战缺少了梅西无疑是一个无可弥补的缺憾虽然今年梅西没能获得世界足球先生的殊荣但毕竟他今年只有20岁以他今天这样的表现这样的成绩谁又能说他不会成为下一位世界足球先生甚至继承他的阿根廷前辈球王马拉多纳的衣钵而成为世界上的第三位球王呢?

For a few
tonight
a dream is for field for others
the dream still waits
But all of us
we can dream the impossible dream
That`s all for
World Player GALA 2007 tonight
thank you
Good-bye!
咒佩
贝利说:父亲告诉我
‘足球是上帝的礼物,只要你勤加练习
只要你洁身自好
只要你保持健康的身体
只要你尊重对手
便没人能阻止你的足球生涯’
"When I was seventeen years old
I tease a boy to get the ball
My father called me and said
Listen
To play football was a gift for god
this god give to you
don`t tease the boy
because you don`t do nothing
to get that
this was a gift for god
But bear this tunish
If you play a lot
If you be a good boy
If you take care of your health
If you respect people
Then nobody could stop you
That was what I did in my life
祎鸿才wZ
贝利对卡卡说:“你的感谢我啊!我早就说‘我很看好C罗’的嘛!”
VIP尐寶
贝利对卡卡说:“你丫的还挺厉害嘛”
卡卡说:“谢谢``”
贝利说:“跟我比你还差远了``”
百度网友1f40ff6
贝利说:"你比我当年长的那是帅多了,其实现在也比我帅"
_be1ong
贝利对卡卡说:“你的感谢我啊!我早就说‘我很看好C罗’的嘛!”

这什么话?意思是C罗就是卡卡?晕死了