急!请英语高手解答!越快越好!

谁能告诉我这些怎么译成英文:请节约用水。中国加油,奥运加油!请关闭电器的电源总插头。饭前便后请洗手。或者再给我写几条差不多的,只要是可以放在家里的标签用语都可以,如果写的... 谁能告诉我这些怎么译成英文:
请节约用水。
中国加油,奥运加油!
请关闭电器的电源总插头。
饭前便后请洗手。

或者再给我写几条差不多的,只要是可以放在家里的标签用语都可以,如果写的好,我会追加,对了,必须都写,并且要有对照。
vincvinc
请节约用水。

Save Water!

中国加油,奥运加油!

Come on China, Come on Olympic!

请关闭电器的电源总插头。

Please swithch off the main power switch.

饭前便后请洗手。

Wash your hands before meal and after toilet.

再加的话
不准吸烟 No Smoking.

小心火烛 Beware with the fire.

保持卫生 Keep clean and tidy.

等等
百度网友34ea49a
请节约用水。
Please do not waste the water.

中国加油,奥运加油!
Go China, Go Olympics!

请关闭电器的电源总插头。
Please turn off the attaching plug of the electrical appliance.

饭前便后请洗手。
Please wash your hands before meal and after using bathroom.
1. Please save water.
2. Refueling China, the Olympic Come on!
3. Please close the electrical power plugs.
4. Wash your hands before meals after it.
Please conserve water.
China refueling, the Olympic Come on!
Please close the electrical power plugs.
Wash your hands before meals after it.