求英汉翻译

RealpolicemanhardlyrecognizeanyresemblancebetweentheirlivesandwhattheyseeonTV–iftheye... Real policeman hardly recognize any resemblance between their lives and what they see on TV – if they ever get home in time. There are similarities, of course, but the cops don’t think much of them.
The first difference is that a policeman’s real life revolves round the law. Most of his training is in criminal law. He has to know exactly what actions are crimes and what evidence can be used to prove them in court. He has to know nearly as much law as a professional lawyer, and what is more, he has to apply it on his feet, in the dark and rain, running down a narrow street after someone he wants to talk to.
Little of his time is spent in chatting to scantily-clad (穿衣不多的)ladies or in dramatic confrontations with desperate criminals. He will spend most of his working life typing millions of words on thousands of forms about hundreds of sad, unimportant people who are guilty – or not – of stupid, petty crimes.
缺们0T
真正的警察几乎认不出他们的生活和他们所看的电视节目–是否及时回家之间有任何相似之处。有相似的地方,当然,但是警察不认为他们太多了。第一个区别是,警察的真实生活的绕法。他绝大多数的训练是刑法。他必须确切地知道什么行为是犯罪,可以用什么证据来证明他们在法庭。他必须像一个职业律师那样的法律认识,更重要的是,他将在他的脚,在黑暗和雨,顺着一条狭窄的街道在他想要谈话的人之后。点他的时间都花在聊天的衣着暴露的妇女或戏剧性的对抗与绝望的罪犯。他将他的大部分工作生活在数百数千悲伤的形式输入数百万字,不重要的人谁是有罪的–或不–愚蠢,轻罪。
恶魔之泪kiss
之间真正的警察几乎全都不认识任何相似之处他们的生活和他们所看到的在电视上——如果他们回家。有相似之处,当然,但警察不认为他们。
第一个区别是,警察的现实生活中绕。他大部分的训练是在刑事法律。他必须知道什么行为是犯罪和证据可以证明他们在法庭上使用。他必须知道那么多法律作为一个专业的律师,更重要的是,他必须应用在他的脚上,在黑暗中,雨,撞到一个狭窄的街道后他想说话的人。
小的时间是花在衣着暴露的女士聊天或戏剧性的对抗与绝望的罪犯。他将他大部分的工作生涯打字数以百万计的单词成千上万的形式对数以百计的悲伤,不重要的人有罪——不信的愚蠢,轻微的罪行。