请翻译并解析答案,不要复制过来的,最好详细点

-M:What’sthatgreenbadgeyouhaveon?-W:Oh,this.Teachingassistantsinthepsychologydepartme... - M: What’s that green badge you have on?
- W: Oh, this. Teaching assistants in the psychology department had to wear them to the faculty orientation.
What can be inferred about the woman?(D) She's a teaching assistant at the university
actonst
男:你身上戴的绿色徽章是什么?
女:噢,这个呀。心理系的助教必须在教职工任职培训的时候佩戴这个章。

女子的话暗示了什么? (D)她是大学的助教。

解析:女子是大学心理系助教,在进行任职培训,按规定必须戴着绿徽章。