外贸英语合同中的法律翻译,求大神们帮忙

Alldisputes,controversiesorclaimsarisinginconnectionwiththiscontractshallbefinallyset... All disputes, controversies or claims arising in connection with this contract shall be finally settled under the Rules of Conciliation and Arbitration of the International Chamber of Commerce (the “ICC”) by one arbitrator appointed in accordance with the said rules. The arbitrator shall apply the substantive law contained in the United Nations Convention on Contracts for the International Sale of Goods. The place of any arbitration shall be Hong Kong. To the extent either party is a sovereign entity or a subdivision of a sovereign entity, whether directly or indirectly, it hereby agrees to submit to arbitration according to this contract and waives any and all immunity as to the execution of any and all arbitrary awards. 展开
法律界的翻译酱
译文:与本合同有关的所有争议、分歧或索赔应由根据国际商会调解与仲裁规则指定的一名仲裁员根据前述规则最终解决。该仲裁员将根据《联合国国际货物销售合同公约》所包含的实体法规定进行仲裁。仲裁地在香港。如果任何一方是一个主权实体或主权实体的分支,不论直接或间接地,其特此同意提交至本合同约定的仲裁机构进行仲裁,并放弃对所有仲裁裁决执行的任何和所有豁免权。原文submit to arbitration 应该是有问题的,逻辑上应该是submit to arbitration committee for arbitration,仅供参考。
陈才英语教育
All disputes, controversies or claims arising in connection with this contract shall be finally settled under the Rules of Conciliation and Arbitration of the International Chamber of Commerce (the “ICC”) by one arbitrator appointed in accordance with the said rules

中文翻译版本(1)
与这分合同有关的所有争端,争议或者索赔,都应该在国际商会仲裁庭调解与仲裁规则下获得最终解决,而且国际商会仲裁庭调解与仲裁规则是由一名仲裁员按照上述规则指定

中文翻译版本(2)
凡因这分合同引起的所有争端,争议或者索赔,都应该由一名仲裁员按照该规则指定在国际商会仲裁庭调解与仲裁规则下获得最终解决.

满意,请先采纳,谢谢!
百度网友d333222
所有与本合同有关的争议,索赔应根据国际商会的仲裁和调节规则做最终解决,根据规则指定以为仲裁员。仲裁员应该根据联合国的国际货物销售合同公约中的法律。仲裁地点为香港。

在某种程度上,对方任何一方,不管是直接的还是间接的,都同意根据此合同提交仲裁以及任何放弃和全部豁免权作为任何执行以及全部随意的奖励。
旗渡多语种法律信息服务中心
与本合同有关的所有争议、争论或索赔应根据国际商会调解和仲裁规则由一名根据上述规则指定的仲裁员最终解决。仲裁员应适用《联合国国际货物销售合同公约》所载的实体法。仲裁地点应为香港。如果任何一方是主权实体或主权实体的分支机构,无论是直接还是间接,其特此同意根据本合同提交仲裁,并放弃任何和所有与执行任何和所有仲裁裁决相关的豁免权。
rochesterwang
所有纠纷,与本合同有关的争议或索赔应最后定居在调解和仲裁规则的国际商会(ICC)由一个仲裁员任命依照规则说。仲裁员中包含的实体法适用联合国国际货物销售合同公约》。任何仲裁的地方是香港。任何一方在某种程度上是一个主权实体或细分主权实体,无论是直接或间接,它同意提交仲裁根据本合同和放弃任何和所有免疫的执行任何任意的奖项。