用英语介绍中国美食

民族小智慧

用英语介绍中国美食如下:

1、On traditional Chinese Dragon boat Festival,people eat zongzi to memorise the famous poet Quyuan.

2、The zongzi is made of glutinous rice with meat balls and yolk. It is very delicous and healthy.

3、It is wrapped with bamboo leaves to make it smell good. Nowadays there are more types of zongzi in China. We have more flavours to choose.

学英语的好处:

1、变得更聪明

讲外语会迫使你的大脑去识别、调整语义,并且在不同的语言系统中交流,以此提升大脑的功能。

2、拥有同时执行多项任务的技能

宾州州立大学的一项研究表明,这种“玩戏法”的技能让他们能够很棒地同时执行多项任务,因为他们可以轻易地在不同架构中转换。

3、延缓老年痴呆或者其他痴呆症

针对这一话题开展过多项研究,结果是一致的。对于只讲一种语言的成人,初现痴呆症状的平均年龄是71。对于能讲两种或者以上语言的成人,平均年龄为75。