英语文章求翻译

Areyounervouswhenyoustandinfrontofthepublic?Areyouafraidtomakeaspeech?LiJun,amiddlesc... Are you nervous when you stand in front of the public? Are you afraid to make a speech?
Li Jun, a middle school boy ,felt shy when he was making a speech the other d ay .Li had thought it would be quite easy to speak in front of his classmates.
“I was wrong. It was very different and much harder than talking to my classmates during playtime,’’ Li said. “I tried, but it was really difficult to speak. I felt like a mute(哑巴)and wanted to leave the classroom quickly.”
Li is not alone. many middle school students now have the same problem:they can talk about their ideas freely with their best friends after class, but can’t speak in public. According to Zhou Hong, a teacher from a university, the main reason is that schools in China pay more attention to writing instead of speaking.
Zhou hopes schools can give students more chances to open their mouths,such as speech competitions, English corners and class discussions. Students can join in any one they want to.And he also gives some advice to students. “During your free time you should practice more.When you’re speaking in public, take it easy, Just imagine you’re talking to nobody and speak up your ideas clearly.” Zhou said.” That makes a fine public speech and you’ll feel confident.”
在高士山翻开词典的半枝莲
当你站在公众面前你会紧张?你害怕做演讲?
李军,一所中学的男孩,有一天他在发表演讲十分害羞 。他认为这将在他的同班同学面前说话比较容易。
“我错了。这是非常不同的,这比我在玩耍时和他们说话难多了, ''他说。 “我试过了,但它是真的很难讲。我感觉自己就像一个哑巴(哑巴),并希望尽快离开教室。 “
李军并不孤单。许多中学生现在有同样的问题:他们可以与课后他们最好的朋友自由地谈谈自己的想法,但在公开场合不能说话。据周虹,一所大学的老师说,最主要的原因是中国的学校在更注重写作,而不是说话。
周老师希望学校能给学生更多的机会启齿,如演讲比赛,英语角和课堂讨论。学生可以参加任何一个自己想参加的,然后他给出了一些建议给学生。 “在你的空闲时间,你应该多多练习。你在公共场合,放轻松,想象着你一个人在说话并且将观点陈述清楚。这样你会演讲的很好,而且很自信。
mole_41
你紧张时,你站在公众面前?你害怕做演讲?
李军,一所中学的男孩,觉得害羞,当他正在讲话的那天。李老师认为这将是很容易在他的同学面前说话。
“我错了。这是非常不同的,不是游戏时间在跟我的同学们更难, ''他说。 “我试过了,但它是真的很难讲。我感觉自己就像一个哑巴(哑巴),并希望尽快离开教室。 “
李先生并不孤单。许多中学生现在有同样的问题:他们可以谈谈自己的想法自由地与课后他们最好的朋友,但可以在公开不说话。据周虹,从一所大学的老师,最主要的原因是,学校在中国更重视写作,而不是说。
周希望学校可以给学生更多的机会来打开自己的嘴巴,如演讲比赛,英语角和课堂讨论。学生可以参加他们想要to.And他也给出了一些建议,以学生的任何一个。 “在你的空闲时间,你应该练习more.When你说在公共场合,慢慢来,试想一下,你在跟谁说话没人清楚地说出来你的想法。 ”周说,“这使得一个优秀的公众演说和你“会感到有信心。 ”
追问
- -。为什么这个翻译还夹杂着英语。拜托度受翻译真心不靠谱啊。求自翻的
夜坚持
你紧张时,你站在公众面前?你害怕去做演讲?李俊,一个中学男孩感到害羞,当他发表演讲的另日。他认为这将是很容易在同学面前讲话。“我是错的。这是非常不同的比跟我的同学在课间和更加困难,”李说。“我试过了,但真的很难讲。我感觉自己像个哑巴(哑巴),要迅速离开教室。”李并不孤单。许多中学生现在也有同样的问题:他们可以谈论他们的思想自由和自己最好的朋友们下课,但不能在公共场合发言。根据周虹,一个大学老师,最主要的原因是,在中国学校重视而不是说写。周希望学校可以给学生更多的机会去打开他们的嘴,如演讲比赛,英语角和课堂讨论。学生可以在任何他们想要的。他也给了学生们的一些建议。“你的自由时间的时候你应该多练习。当你在公共场合讲话,放轻松,只是想象你说话没人讲话清楚你的想法。”周说。“这使良好的公开演讲,你会感到自信。”
小马知识快跑
百度在线翻译走起!