I am good是什么意思

琉璃易碎smile
  I am good:我很好;我也很好;我挺好的
  good:美 [ɡʊd];英 [ɡʊd]

  adv.好
  n.好处;好人;益处;善行
  adj.有好处;好的;优质的;符合标准的
  比较级:better 最高级:best
  例句:
  1."Good night, Kit, " said the child, her eyes lighting up with merriment andkindness.
  “再会,吉特”女孩子说,她的眼睛里闪烁着喜悦和好意的光芒。

  2."Now that" , said the contractor jubilantly, "is what I call a darn good wall. "
  承包商喜气洋洋地说:“那正是我所说的一堵好墙啊。”

  3.There's a good deal of dew here, and I don't want you to catch cold.
  这里露水很大,我不想让你着凉。

  4.It was not good for him to take any wine, but he drank with his eyes open.
  他明知喝酒对他没有好处,但偏要喝。

  5.The corners of his mouth were quirked up when I told him the good news.
  当我告诉他这个好消息时,他翘起嘴角露出笑容。
富港检测技术(东莞)有限公司_
hld666
我很好
帐号已注销
我很好