请帮帮忙翻译一段话谢谢大家!

下面这段有点长了,呵呵,请大家帮忙翻译一下,谢谢啦I.AdministerallfunctionsoftheDepartment.Tomanageallpaymentsa... 下面这段有点长了,呵呵,请大家帮忙翻译一下,谢谢啦

I. Administer all functions of the Department.

To manage all payments and arrangements for salaries and commissions via Beijing 公司名字.

XXXX Residential website - Update all past and new RPM projects to the CBRE Residential website.

Greater China Navigator - Update and upload all information to the RPM section.

II. To prepare all conference call and meeting schedules.

Call Preparation - XXXX Residential Bi-Weekly Conference Call and the Business Line Leaders Bi-Weekly Call.

Meeting Preparation - Beijing office Bi-Weekly Meeting

III. To prepare all reports and receive all reports on behalf of the Director – Sales, Beijing, and the Executive Director - XXXX Residential, China.

Prepare for submission to HQ - Weekly Client Meeting Report, Monthly BLL Report, Monthly Competition Report, Monthly Pipeline Report, Quarterly Greater China Advisory Board Meeting.

Receive from Research - Greater China Residential, Beijing Residential, XXXX Greater China, China by Market, China Residential New Supply.

IV. Responsible for maintaining and updating information on the RECD system.

Create and update the client information, billing revenue into the RECD system, draft commission lists for sales, provide a billing forecast, adjustment/reversal reports, deal file documents and outstanding invoice summaries.

V. To co-ordinate all Department travel. Prepare and co-ordinate all of my travel applications, flight, hotel, and car bookings.

VI. To check and submit all Department expense claims. Prepare and submit all travel related expenses and Beijing related expenses.

VII. Carry out any other assignments as directed by the Director, Residential Project Marketing - Beijing, the Executive Director, XXXX Residential - China or the Management.
wangdoubleyan
一,管理所有职能部门。

为了管理所有的付款和安排,工资和佣金通过北京公司名字。

XXXX的住宅网站-更新所有过去和新的转速项目的C BRE住宅的网站。

大中国领航员-更新和上传的所有资料转一节。

二。为了准备所有的电话会议,并将会议日程。

请准备-X XXX的住宅每两周举行一次电话会议和业务线的领导人每两周举行一次电话。

会议的制备-北京办事处每两周举行一次会议

三。编写的所有报告和接收的所有报告代表主任-销售,北京和执行主任- XX XX的住宅,中国。

准备提交给总部-客户每周会议报告,每月B LL报告,每月的竞争报告,月度报告管道,每季度更大的中国咨询委员会会议。

从研究-大中国住宅,北京住宅,用大中国,中国的市场,中国住宅的新供应。

四。负责维护和更新信息RECD系统。

创建并更新客户信息,结算收入纳入RECD制度,委员会名单草案的销售,提供了一个结算的预测,调整/逆转的报告,处理的档案文件和杰出的发票摘要。

五,要统筹部旅行。编制和统筹我所有的旅行申请,航班,酒店,汽车预订。

六。如果要检查,并提交部所有费用索赔。准备和提交有关的所有旅行费用和北京有关的费用。

七。进行任何其他任务的指示,由主任,住宅项目营销-北京,执行主任为X XXX住宅-中国或管理。
黑眼泪的秘密
一,管理所有职能部门。
为了管理所有的付款和安排,工资和佣金通过北京
二。为了准备所有的电话会议,并将会议日程。

请准备-X XXX的住宅每两周举行一次电话会议和业务线的领导人每两周举行一次电话。

会议的制备-北京办事处每两周举行一次会议

三。编写的所有报告和接收的所有报告代表主任-销售,北京和执行主任- XX XX的住宅,中国。

准备提交给总部-客户每周会议报告,每月B LL报告,每月的竞争报告,月度报告管道,每季度更大的中国咨询委员会会议。

从研究-大中国住宅,北京住宅,用大中国,中国的市场,中国住宅的新供应。

四。负责维护和更新信息RECD系统。

创建并更新客户信息,结算收入纳入RECD制度,委员会名单草案的销售,提供了一个结算的预测,调整/逆转的报告,处理的档案文件和杰出的发票摘要。

五,要统筹部旅行。编制和统筹我所有的旅行申请,航班,酒店,汽车预订。

六。如果要检查,并提交部所有费用索赔。准备和提交有关的所有旅行费用和北京有关的费用。

七。进行任何其他任务的指示,由主任,住宅项目营销-北京,执行主任为X XXX住宅-中国或管理。